Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 11. 2021,
21.47

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Lara Deu Franko Bajc Exatlon Planet TV

Ponedeljek, 29. 11. 2021, 21.47

2 leti, 4 mesece

Exatlon

Lara in Franko korak bližje končnemu uspehu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Tekmovalci so s prvo tekmo končnice vstopili v finalni teden Exatlona, korak bližje končnemu uspehu pa sta naredila Franko Bajc in Lara Deu.

Exatlon
Planet TV Od Exatlona se je poslovil Igor Mikič - Mišica #video

V zadnjem tednu ekip Triglav in Jadran ni več, osem finalistov se odslej bojuje le zase. Tekme končnice bodo potekale po sistemu, ki smo ga že spoznali na tekmah za medaljo, kjer ima na začetku tekme vsak tekmovalec oziroma tekmovalka po tri življenja, z vsakim porazom na poligonu pa eno življenje izgubi. Po treh porazih je zanj oziroma zanjo tekme konec.

Pred začetkom dvobojev je sicer za slabo novico poskrbela Eva Peternelj, ki je zaradi poškodbe, ki jo je utrpela na zadnji tekmi za medalje, morala izpustiti prvo tekmo končnice. Za nekoliko boljšo novico je tokrat poskrbela Vanja Štembergar, ki se je po poškodbi roke vendarle vrnila na poligone, čeprav ji še niso odstranili vseh šivov.

Exatlon
Planet TV Finalni teden Exatlona začela v solzah #video

Prva tekma končnice se je odvila na poligonu Pekel, na katerem je potekala tudi čisto prva tekma v oddaji Exatlon Slovenija. Za največje presenečenje večera je poskrbela Lara Deu, ki je kar trikrat ugnala Marjanco Polutnik, iz igre pa je z zmago izločila tudi Vanjo Štembergar. Marjanca Polutnik je sicer na zadnjem dvoboju obnovila poškodbo gležnja, zaradi katerega je pred časom že bila prisiljena dalj časa počivati.

Lara je z zmago na prvi tekmi končnice poskrbela za presenečenje. | Foto: Lara je z zmago na prvi tekmi končnice poskrbela za presenečenje.

Tudi med fanti smo spremljali izredno napete dvoboje, vseeno pa je najbolj blestel Franko Bajc, ki je edino življenje izgubil v dvoboju z Andreiem Lenartom. Z zmago na prvi tekmi končnice se je, tako kot Lara Deu, izognil prvemu izločitvenemu dvoboju, ki bo na sporedu jutri po drugi tekmi končnice.

Franko Bajc si je zmago zagotovil z zmago na dvoboju proti Andreiu Lenartu. | Foto: Franko Bajc si je zmago zagotovil z zmago na dvoboju proti Andreiu Lenartu.

Zmagovalca druge tekme končnice si bosta tako kot Lara in Franko zagotovila nadaljevanje tekmovanja. Dva fanta in dve dekleti, ki jim v prvih dveh tekmah končnice ne bo uspelo zmagati, pa čaka izločitveni dvoboj, ki bo odločil, kdo bo moral naslednji zapustiti igro za 50 tisoč evrov. Več v zgornjem videu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram

Exatlon
Planet TV Krvava poškodba na poligonu: bo Eva lahko nadaljevala tekmovanje? #video
Pina Umek
Planet TV Pina Umek: Razočarana sem, ker sem iz Exatlona odšla na tak način #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte