SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Smiljan bi fizično obračunal z Aničinim bivšim

0

termometer

Ena žlahtna štorija
Foto: Planet TV

Smiljan se pred srečanjem z Aničinim bivšim ogreva z vinom (in ljubosumjem), medtem pa z Ibrom pilita načrt, s katerim bosta ukanila "veliko ribo".

Smiljan in Ibro kujeta pravo zaroto, s katero bosta ujela veliko ribo — Žareta. Za ta namen sta pripravila vabo in staro kuharsko knjigo spremenila v dragoceno zgodovinsko relikvijo. Zdaj se morata pripraviti še na srečanje z izkušenim kriminalcem, ki zagotovo pozna kakšne borilne veščine. A Smiljana ni nič strah, opogumljen z vinom in prežet z ljubosumjem obljublja, da bo z Žareta “razlamal kot bika”. Več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Adelina se spremeni v pravo medicinsko sestro, ki je pripravljena preživeti noč z Bertom, kar pa seveda ni po godu Mariji in vname se pravi boj med priložnostnima maserkama. Avguštin mora medtem sleči meniško kuto. Zelo je razočaran sam nad seboj, a sledi pravo presenečenje, saj mu škof nameni še pomembnejšo nalogo. Zorica pa v trgovini prekine kočljiv trenutek med Bonifacijem in Adelino …

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin