[VIDEO] Marija ima pred poroko pomisleke ...

Marijo pupe urejajo za poroko, a kaj, ko ima Marija same zle slutnje in vidi katastrofo v vsaki malenkosti ... Poglejte!

[VIDEO] Marija ima pred poroko pomisleke ...
Foto: Planet TV

Po razburljivi dekliščini (in fantovščini) je za Marijo in Bonifacija na vrsti poročni dan. Pupe potrpežljivo urejajo Marijo, jo lepo naličijo in bodrijo, a kaj, ko Marija v vsaki malenkosti, ki gre po zlu, vidi same strašne slutnje — tudi v glavobolu, ki jo spremlja po dekliščini. V ekskluzivnem posnetku zgoraj poglejte, kako je videti Marija kot nevesta, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v eni žlahtni štoriji? Priprave na poroko so na vrhuncu. Marija poleg preostalih deklet na dekliščino povabi še Zorico, ki bo z veseljem prišla, če Marko ne bo izvedel za to. Sestre se trudijo, da bi na skrivaj usposobile Bonifacijev avto. Kar se izkaže za veliko večji zalogaj, kot se je sprva zdelo. Potrebne bo veliko pretkanosti, skrivanja in ročnih spretnosti, da bo na poroki vse tako, kot mora biti. Miša je navdušena nad Gredičem pa tudi nad Bertom. Kar pa niti slučajno ni všeč Ludviku ...

 

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano