SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Anica ve, čigav je otrok!

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Anica se verbalno spopade z Mirico in zatrdi, da v resnici ve, čigav je otrok! Čigav? Poglejte!

Anico na Grediču presenetita Mirica in Smiljan, ki se soočita z njo. Besedni spopad med Anico in Mirico pa vodi tudi v zatrjevanje, da Anica ve, čigav je otrok. In res ve — poglejte v zgornjem posnetku, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Marija takoj potem, ko je naredila nekaj spotakljivih selfijev z župnikaom, pobegne od Bonifacija. Njune fotografije v fotoaparatu so sedaj njen adut. Selma ne more verjeti svojim očem, ko vidi, da se Eli poljublja z Žanom. In kmalu za tem izve, da sta Eli in Ibro zagovornika svobodne ljubezni. To je čisto preveč zanjo! Ko Avguštin izve, da je Lenin zvodnik v bolnici, ves poškodovan in uničen, se odloči, da bo šel do njega in mu pomagal ...

 

Tretja sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20. uri na Planet TV.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

 

Naročniki storitev Telekom Slovenije si lahko prvo in drugo sezono serije Ena žlahtna štorija ter predpremierno vse nove dele tretje sezone, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV, ogledajo brezplačno. Več informacij o tem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin