SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ena žlahtna štorija

Bo Rafaelu uspelo priti v Sergejevo sobo? #video

0,75

termometer

 | Foto:

Ker Laura ni mogla obiskati Sergeja, v bolnico pošlje Rafaela. Le kdo bi lahko odrekel obisk ob bolnišnični postelji duhovniku? Ali mu je res uspelo priti v Sergejevo sobo, pa poglejte v videu ...

Gabi svoje poljubljanje z Janom pripiše načrtu, da bi razkrinkala lopova Jana. A ko noče Maticu predati edini dokaz, ga ne najde in vse skupaj se zato ne razplete po njenih željah. Delavec Omar se medtem odpravi v vinoteko, da bi se pogovoril z Maticem. Maja z zvijačo vseeno prepriča Anico v skupni načrt iskanja slike, Marija pa s pomočjo Zorice pripravi potičke za prodajo v Italiji, vendar Zorica zadnji trenutek odpove svojo pomoč pri razvažanju. Berto in Marko pa na prav zanimiv način pristopita k reševanju Bonijeve težave … na kakšen način sta se mu odločila pomagati in ali bodo uspešni?

Lauri ne uspe priti do Sergeja, ki leži v bolnišnici, zato prosi Rafaela, naj poskusi on. Duhovniku bi tudi policisti težko odrekli obisk bolnika. A to ne pomeni, da ne poskušajo ... Poglejte v ekskluzivnem posnetku, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20.00 na Planet TV.

[video: 66217 / ]

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20. uri.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebooku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 146
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin