SiolNET. Planet TV Bar
2,96

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

The Biggest Loser Slovenija: 30. rojstni dan je praznovala v Baru #foto

2,96

termometer

Bar na Planet TV
Foto: Aleš Anžič (EnchPro)

V petek je bila v Baru dobrodelna dražba športnih rekvizitov vrhunskih slovenskih športnikov, na kateri so zbrali okoli 4.500 evrov. Dobrodelnega večera, ki se je odvijal na Kongresnem trgu 3, se je udeležila tudi zmagovalka šova The Biggest Loser Slovenija Klara Hrovat Vidmar, ki je ravno ta dan praznovala svoj 30. rojstni dan.

Bar na Planet TV Planet TV V Baru dobrodelna licitacija rekvizitov vrhunskih slovenskih športnikov #foto

Na dobrodelni licitaciji, pobudnik katere je bil barovec Gregor, je bilo zbranih okoli 4.500 evrov. Barovci so se odločili, da polovico zneska namenijo družini iz Tržiča, ki je v zadnjih neurjih izgubila streho nad glavo, k temu pa so dodali še celotedensko napitnino vseh barovcev. Drugo polovico zbranih sredstev od licitacije pa so namenili dobrodelnima organizacijama Anina zvezdica in Rdeči noski. 

Tržič Novice V zadnjem trenutku so stopili ven, nato je hišo odnesla voda #video #foto

Dobrodelna licitacija v Baru Dobrodelna licitacija v Baru Foto: Aleš Anžič (EnchPro) Na dobrodelni zabavi je bilo mogoče opaziti tudi nekaj znanih obrazov, predvsem iz priljubljenega resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki ste ga lahko spomladi spremljali na Planetu. Na povabilo že izpadle barovke Sare so tja prišli Henrik, Eva, Rebeka in zmagovalka šova Klara, ki je ravno na ta dan praznovala svoj 30. rojstni dan.

Bar na Planet TV Foto: Aleš Anžič (EnchPro)

"Ker sem ravno praznovala rojstni dan, smo v Baru tudi malce nazdravili," je povedala Klara, ki pravo zabavo za 30. rojstni dan sicer načrtuje v prihodnjih dneh. "Okroglo številko je treba proslaviti, vendar ne bo nič posebnega. Praznovala bom v krogu družine in prijateljev," nam je še razkrila novopečena 30-letnica.

Resničnostni šov Bar lahko spremljajte od torka do petka ob 22.30 na Planetu . Vsako soboto pa si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali v Baru na Kongresnem trgu 3. 
  Bar Planet TV Kdo od barovcev bo kos temu izzivu? #anketa Bar Planet TV Popoln preobrat in šok v Baru: Na vroči stol kar štirje, v šov pa trije novi tekmovalci! #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 125
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin