SiolNET. Planet TV Bar
3,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Celjskem si v Bar želijo predvsem zaradi slave #foto

3,30

termometer

Bar 2018 - avdicija Celje
Foto: Matjaž Vertuš

Avdicije za resničnostni šov Bar, ki se jeseni vrača na Planet TV, so se zaključile. Po Kopru, Ljubljani in Mariboru se je danes "Bar karavana" mudila v Celju. Tisti, ki so se predstavili štiričlanski komisiji, so po opravljeni avdiciji naši novinarki brez sramu priznali, da bi si v šov želeli predvsem zaradi slave.

Avdicije v živo potekajo tako, da tisti, ki stopi pred štiričlansko komisijo, najprej malce poklepeta s člani komisije, nato pa poprime za steklenice, kozarce in pladenj ter pokaže svoje gostinske spretnosti. A to še zdaleč ni vse, če imate tudi kakšne druge, skrite talente, lahko za nameček pokažete še te.

Bar 2018 - avdicija Koper Trendi Poglejte, kako je bilo na prvi avdiciji resničnostnega šova Bar! #video #foto

Potem pa kandidate malce zasliši še naša novinarka, ki jih še sama postavi pred nekaj izzivov in jim zastavi nekaj zabavnih vprašanj. Več boste videli v jutrišnji reportaži v oddaji Poletni Dan. na Planet TV ob 17.25, za zdaj pa vam razkrivamo, da so se celjski kandidati izkazali za dokaj slave željne, saj jih je veliko naši novinarki priznalo, da jih udeležba v šovu mika predvsem zaradi prepoznavnosti, ki pride zraven. Kar nekaj pa jih je kot najbolj slavne osebe v Sloveniji navedlo prav udeležence resničnostnih šovov.

Nekaj utrinkov z današnje avdicije v Celju si lahko ogledate v fotogaleriji spodaj.

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11

Sicer pa so vsi, ki so se do zdaj v teh štirih avdicijskih dneh predstavili, zanimivi na svoj način in člani komisije so si enotni, da bo težko izbrati peščico tistih, ki bo čez nekaj tednov dejansko vstopila v resničnostni šov Bar. Kje natanko bo lokal, za zdaj še ostaja skrivnost, kot tudi imena in obrazi tistih, ki se bodo dolge tedne borili za obstanek v Baru. Vse to vam razkrijemo kmalu.

Bar 2018 - avdicija Ljubljana Planet TV Preverite, kakšne izzive je treba prestati na avdiciji za Bar! #foto #video Bar 2018 - avdicija Maribor Planet TV Na avdiciji za Bar na Štajerskem tekle tudi solze #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 26
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin