SiolNET. Planet TV Bar
3,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Ljudstvo je najmanj podpore izkazalo Gašperju, kaj pa zdaj?

3,73

termometer

BAR oddaja v živo
Foto: Bojan Puhek

Po pestrem dogajanju v oddaji v živo, kjer so na plano prišli vsi grehi preteklega tedna, so tekle solze. Nika je ostala brez besed in ob novici, da ostaja v Baru, zajokala. Poleg tega pa je Emi razglasil tudi zmagovalno skupino tedna.

Ko je Jasna razglasila, da sta pred izločanjem varna Matej in Kristijan, sta si očitno odahnila tako onadva, kot večina ostalih tekmovalcev. Sreče in zadovoljstva ni mogel skriti nihče, ko sta voditelja oznanila, da Nika ostaja. Tekmovanje gre naprej, skupini sta še vedno v borbi za obstanek v šovu. V prometu je zmagala skupina s starimi tekmovalci in za nagrado prejela izlet v vinsko klet. Še pred tem pa so tekmovalci med sabo pokomentirali dogajanje preteklega tedna. 

BAR oddaja v živo Foto: Bojan Puhek

Nova pravila - stari proti novim

V oddaji sta Jasna in Domen takoj na začetku izpostavila Gregorjevo in Gašperjevo vodenje skupin. Fanta sta se hitro začela zagovarjati in dala vedeti, da sta bila s svojim vodenjem ta teden zadovoljna, zato kakršnokoli mešanje štren nasprotnih skupin ni uspelo.

Poudarili so, da se je borba zaostrila, ko so ''novoselci'' z igrami za točke in obstanek stopili v vodstvo. Kot že hudo opevano, je Kristijan naredil napako, pojedel potico, ki je ne bi smel in tako točko podaril nasprotni ekipi. V svoj zagovor je povedal, da je želel narediti nekaj dobrega za tekmovalce in jim kot presenečenje postregel z nečim sladkim. Sam potice namreč ne je, ker je alergičen na orehe in dodal, da je bila napaka v komunikaciji in da res ni vedel, da tega ne sme.

Skupina novoselcev pa še vedno išče novega člana. Razgovori za dodatnega barovca bodo potekali še v naslednjem tednu. 

Bar na Planet TV Planet TV Kiki v solzah: Jaz grem domov! #video bar Planet TV Barovcem teče voda v grlo: Jim bo tovrstno skavtanje pomagalo? #video

Nič več skrivanja

Matej in Tea si brez zadržkov pred kamerami izkazujeta pozornost. Sramežljivost je skozi teden iz dneva v dan izginjala in vedno večkrat smo ju lahko zalotili pri crkljanju na kavču ali v postelji. Se bo odnos razvil v kaj več kot samo nedolžno ljubimkanje? Odkrili so tudi prostor, kjer se lahko predajajo strastem, brez da jih ujame kamera. 

Veliko govora pa je bilo tudi o romantični povezavi med Vidom in Niko. Sodeč po posnetkih in pogovorih sta si vedno bolj naklonjena. Nika se zagovarja, da je vse skupaj en hec in da se med njima ne dogaja prav nič. Voditelja jima sicer nista popolnoma verjela in vsi nekako pričakujejo, da nekaj še bo. 

BAR oddaja v živo Foto: Bojan Puhek

Nesporazumi med barovci

Podeljevanje plusov in minusov je sprožilo val nesporazumov. Svojo bojno sekiro sta tako odkopali Tea in Katarina, saj so staroselci užaljeni, ker je Katarina, domnevno zaradi svojega brata Vida, stopila na stran prišlekov. Prav tako je Kristijan Katarini očital, da se mu ni zdelo pravično, da ga je postavila na stol, ker je pretekli teden on njo rešil, njej pa se ni zdelo pravično, da jo je obsojal zaradi tega, ker se razume z novimi, saj to prav nič ne vpliva na njihov promet. 

Katarina brez dvoma zagotavlja, da kar se tiče tekmovanja, je z vsem telesom z njimi, le družila se bo z novoselci, ker se med njimi dobro počuti. Tea se ni strinjala in poudarila, da tu ne gre za druženje, ampak za taktiziranje za njihovimi hrbti. 

bar Planet TV Konec premirja: spet napetosti med Teo in Katarino #video

Gašper in Srečko ostajata brez sprave

Največkrat sta si v lase ta teden skočila Gašper in Srečko. Gašper je v svoj zagovor povedal, da je že na samem začetku vedel, da se s Srečkom ne bo razumel, ker se energijsko nista ujela niti malo. Srečko je sicer povedal, da je Gašper dobra oseba, ampak mu ni všeč, ker se nanj obeša in se preko njega ''šlepa'', da pride do rezultatov, zato bo od njega vedno, brez izjeme, dobil minus, če seveda ostane v tekmovanju. 

BAR oddaja v živo Foto: Bojan Puhek

Nabiranje točk tudi med oddajo v živo!

Jasna je izbrala po dva člana iz vsake skupine, ki se bosta borila za točke. Obe skupini sta dobili nalogo, da zmešata najbolj prodajan Katarinin koktajl. Pravila so bila takšna, da en barovec z zavezanimi očmi pripravlja pijačo, drugi barovec pa svojega sotekmovalca usmerja z besedami. Tisti, ki bo hitreje zaključil s koktajlom, dobi točke. Z bučnim aplavzom so barovci pozdravili Gregorja in Sandija, ki sta premagala Srečka in Niko in svoji skupini pridobila dve točki. 

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

 

BAR oddaja v živo Planet TV Maruša po odhodu iz Bara: Pogrešala bom kamere! #intervju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 166
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin