SiolNET. Planet TV Bar
2,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Katarina besna: Kiki ima na piki samo mene! #video

2,13

termometer

Bar - Katarina
Foto: Planet TV

Tudi Katarina je vse bolj napeta. Pravzaprav se ji zdi, da jo je sotekmovalec Kristian vzel na piko in da ima nekaj proti njej. To je v jezi razlagala barovki Niki v kadilnici.

Že večkrat je bila v šovu težava pitje alkohola na delovnem mestu. Tako je čez nekaj časa obveljalo pravilo, da se med delom preprosto ne sme piti. Tistim, ki bi kaj spili, čeprav ne bi smeli, so grozile sankcije, med drugim, da bodo kazensko poslani v stanovanje.

Ena izmed tekmovalk, ki se je pred tedni znašla v situaciji, ko je spila kozarček ali dva, zaradi česar jo je takratni vodja ekipe hotel napoditi v stanovanje, je bila Katarina. Ker se po tokratni sobotni oddaji v živo, po kateri se je precej nazdravljajo in pilo, ni enako zgodilo Niki, je Katarina pobesnela. Preprosto se ji ne zdi pravično, da se nekaterim gleda skozi prste. Še več, prepričana je, da jo ima Kristian na piki.

Del pogovora Katarine in Nike si oglejte v spodnjem videu, še več zanimivega dogajanja v resničnostnem šovu Bar pa ne zamudite nocoj ob 23.15 na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 23.15 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - prepir Nika in Srečko Planet TV Med Niko in Srečkom počilo #video Bar - Tea Planet TV Tea in Matej zasačena na stranišču! #video Bar Planet TV Katarina v solzah bivšemu pojasnjevala situacijo s Srečkom #video Bar na Planet TV Planet TV Katarina v solzah: bivši izvedel, da se je stiskala s Srečkom #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin