SiolNET. Planet TV Bar
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj imajo barovci povedati o Maruši za njenim hrbtom? #video

1,80

termometer

Bar - Maruša
Foto: Planet TV

19-letna Mariborčanka Maruša je ena tistih tekmovalk, ki se ji preostali zagotovo največ smejijo. S svojo prikupno zmedenostjo, zabavnimi izjavami in edinstveno mimiko izvabi smeh iz še tako slabovoljnega barovca. In prav o Maruši in njenem jeziku je tokrat tekla debata na terasi lokala.

Nova barovka Anja je sotekmovalcem povedala, da je Maruša zunaj, med ljudmi, prava kraljica, saj jih je osvojila s svojo preprostostjo in prikupno zmedenostjo. Matej, Kristian in Grega so začeli razpredati o njeni smešni mimiki in njenem iztegovanju jezika med govorom, ki je očitno vredno posnemanja, saj naj bi zdaj enako počela že Tea. Pogovor si lahko ogledate v videu spodaj.

Dotaknili so se tudi Marušinih higienskih navad. Kaj so imeli povedati o tem, izveste v jutrišnji epizoda Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!

 

Bar na Planet TV Planet TV Spoznajte novo barovko Anjo: Fanta ni treba nič skrbeti Bar Planet TV Izpadli barovec Erik ekskluzivno o skupnih prizorih z Jasmino! #intervju #video Bar - Matej in Noemi Planet TV Konec naklonjenosti med barovcema Noemi in Matejem? #video Bar Planet TV Barovci bodo dobrodelni!

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin