Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 9. 2018,
12.02

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,26

Natisni članek

intervju Žiga Rajh Bar resničnostni šov Bar Bar na Planet TV

Nedelja, 23. 9. 2018, 12.02

5 let, 6 mesecev

Izpadli barovec Žiga v prvem intervjuju: Čakal bom na Laro #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,26
BAR SOBOTA 22092018 | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

22-letni Žiga Rajh je tako pompozno, kot je v šov prišel, iz njega tudi odšel. Prvi večer je presenetil z vročimi prizori z Laro, zadnji večer pa s pozivom gledalcem, naj ga pošljejo domov in v bitki za 50 tisoč evrov pustijo Laro. V prvem intervjuju je med drugim povedal, da se je nanjo navezal in da jo bo zagotovo čakal.

Žiga je v več pogledih močno zaznamoval resničnostni šov Bar. Poskrbel je za vroče prizore že prvo noč po vselitvi, zaradi česar smo zagotovo osupnili vsi in se spraševali, kaj se dogaja. Sta z Laro pozabila na kamere, sta mislila, da še ne snemajo, ali jima preprosto ni bilo mar? Poskrbel je za prvi prepir, v katerem ni manjkalo težkih besed in v katerega se je, prav tako že prvo noč po vselitvi, zapletel s Katarino.

Žiga je vesel, da odhaja domov, saj je začel močno pogrešati družino. | Foto: Ana Kovač Žiga je vesel, da odhaja domov, saj je začel močno pogrešati družino. Foto: Ana Kovač

A v naslednjih dveh tednih, ko so se strasti malce umirile, se je pokazal še v drugi luči. Kuhal je, počistil stanovanje, marljivo delal v baru. Potem pa je le dva dni za tem, ko je bil postavljen na drugi vroči stol, začutil željo po odhodu domov. Pravi, da je razlogov za to, da si je želel domov, več, a poglavitni je, da pogreša družino. Poleg tega je imel počasi preprosto dovolj.

Bo pa ne glede na to, koliko časa bo trajalo, čakal na svojo Laro. Priznava namreč, da je šlo – vsaj na njegovi strani – za veliko več kot le golo strast in da se je na Laro navezal. Pojasnil je tudi, kdo je pravzaprav njegov znanec, ki je Laro obiskal v Baru in zaradi katerega se Lara ni mogla odločiti, ali bo Žigi sploh dala priložnost zunaj šova ali ne.

Celoten videointervju z Žigo si oglejte zgoraj.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate na Planetu od ponedeljka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
BAR SOBOTA 22092018
Planet TV Barova romanca končana, domov odhaja Žiga

 

Ne spreglejte