SiolNET. Planet TV Bar
2,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Bo moral že danes nekdo od barovcev zapustiti šov?

2,93

termometer

Bar na Planet TV

Oddajo Bar na Planetu lahko spremljate od torka do petka ob 21. uri, ob sobotah ob 20. uri pa je na  sporedu še oddaja v živo, kjer bo moral vsakič eden od tekmovalcev zapustiti bitko za 50 tisoč evrov. Bo tako že nocoj?

V torek ob 20. uri na Kongresnem trgu 3 (nekdanji Bachus) ne zamudite velikega odprtja bara z DJ Saturday Simonom.

Za nami so pestri prvi dnevi v resničnostnem šovu Bar na Planet TV. Zaznamovale so jih divje zabave, prepiri, najbolj pa vsekakor tekmovalca, ki sta se že po nekaj urah poznanstva predala strastem.

Bar EP02 seks Planet TV Barovca sta se že prvo noč predala strastem! #foto

Toda šov za tekmovalce ne bo samo zabava. Ne nazadnje gre za izločevalno igro, ki prikazuje, kaj se zgodi, ko se tekmovalci različnih značajev, ki se med seboj ne poznajo, znajdejo pod isto streho in vodijo bar v središču mesta. Cilj vsakega tekmovalca je čim dlje ostati v igri, saj bo le najboljši na koncu poplačan z bogato nagrado. Končna odločitev o tem, kdo ostaja v Baru, pa bo v rokah gledalcev.

Bo že danes eden od barovcev pakiral kovčke? Bo že danes eden od barovcev pakiral kovčke? Oddaja, kjer se bo odločalo, kdo ostane v Baru in kdo ga mora zapustiti, bo na sporedu vsako soboto ob 20. uri na Planetu. Toda ali bo tako že nocoj in ali bo moral eden od barovcev že pa nekaj dneh spakirati kovčke? Ustvarjalci šova tekmovalcem in gledalcem za nocojšnjo oddajo obljubljajo prav posebno presenečenje.

Nocoj bo oddaja resničnostnega šova Bar, ki poteka v živo, na sporedu že ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Barovci se že pripravljajo na veliko odprtje bara #foto

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Emily_Melville / 08.09.2018. ob 14:01 +3 0

    Prejel sem 26853 $ v prvem mesecu in 34692 $ prejšnji mesec, ravno sem delal na mreži od doma. Redno sem študent in delam samo 2 do 3 uree naa dan. Vsakdo mora poskusiti to delo zdaj samo s temi spletnimi stranmi .. ........ ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ w­w­w­.­W­e­b­J­o­b­9­8­.­C­o­m

    +3 0
delitve: 37
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin