SiolNET. Planet TV Bar
0,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Barovka pomagala zapuščenim živalim #video

0,40

termometer

Bar na Planet TV

Potem ko je prejšnji teden že bila izbrana za tedenski izziv, so gledalci na spletni strani Bara tokrat za tedenski izziv spet izbrali Katarino. Odpravila se je v zavetišče za zapuščene živali Gmajnice, kjer ji je bilo tako lepo, da si je tam želela kar ostati.

Bar na Planet TV Planet TV Barovci bodo z vašo pomočjo pomagali otrokom in živalim # video #dobrodelnost

Barovci so v tem tednu dobrodelni, zato je bil tudi tokratni tedenski izziv dobrodelen. Katarina je zjutraj prejela sporočilo, da so jo gledalci, ki so glasovali v anketi na spletni strani Bara spet izbrali za izziv.

Prejšnji teden je že vozila taksi, tokrat pa je dan preživela med zapuščenimi živalmi v ljubljanskem zavetišču. Sprehajala je pse, hranila mačje mladičke in čistila njihove bokse. Izziv ji je bil zelo všeč in na koncu je celo dejala, da bi najraje tam kar ostala. Več pa v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Bar - Andrijana in katarina Planet TV Katarino v baru obiskala mama Andrijana Starina Kosem #video bar Planet TV Nova barovka na družbenih omrežjih nič kaj sramežljiva #foto Bar na Planet TV Planet TV Po drami v baru doživela panični napad: Ne morem dihati!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 21
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin