SiolNET. Planet TV Bar
1,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Barovci navdušili kot vroči gasilci #video

1,90

termometer

Bar na Planet TV

Tedenski izziv v resničnostnem šovu Bar je bil tokrat plesno obarvan. Fantje in dekleta so se pomerili v plesu zapeljevanja, oboji pa so občinstvo dodobra razgreli. Fantje so v svoji točki odvrgli skoraj vsa oblačila.

V slovenskem prevodu Ognjeni fantje, kot so se fantje poimenovali za tokratni nastop, so svojo točko začeli oblečeni v gasilsko opravo. Ker je v Baru postajalo vse bolj vroče, so se najprej začeli polivati z vodo, ker tudi to ni zadostovalo, pa so odvrgli še vsa odvečna oblačila in navdušili občinstvo. 

Bar Planet TV Tako so se barovci lotili vročega izziva #video

Nekaj utrinkov vročega nastopa Ognjenih fantov si lahko pogledate v spodnjem videu. Ali so fantje med plesom na sebi pustili vsaj spodnjice, pa izveste v nocojšnji oddaji Bar na Planetu.

Ekipo, ki se je na tokratnem vročem izzivu po mnenju občinstva v Baru bolje odrezala, čaka zelo privlačna nagrada.

Resničnostni šov Bar lahko spremljajte od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV V Bar prihaja Neda Ukraden Bar na Planet TV Planet TV Barovki nestrpno čakata na spolno potešitev #video Bar na Planet TV Planet TV Vroče: Barovci bodo plesali striptiz #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 65
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin