SiolNET. Planet TV Bar
3,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Barovki nestrpno čakata na spolno potešitev #video

3,73

termometer

Bar na Planet TV

Hormoni med barovci divjajo na vso moč in za fanti prav nič ne zaostajajo dekleta. Medtem ko si Nika želi seksa, Matej v Baru brez sramu razkazuje svoje premoženje.

Potem ko je Nika Marušo v kadilnici pozvala, naj da noge skupaj, ji je Maruša odvrnila: "Že zelo dolgo jih nisem dala narazen!" Podobne težave naj bi imela tudi Nika, ki je odvrnila: "Tudi jaz že nekaj časa čakam na to priložnost." 

V iskanje rešitev se je takoj usmeril Gašper in Niki predlagal samozadovoljevanje. Preostali fantje so se strinjali, da je ženskam pri tem mnogo lažje kot fantom. Beseda je nato nanesla še na goloto v Baru. Kot ugotavljajo barovci, ima najmanj težav s tem Matej, ki se najpogosteje razgali, sicer pa so svoje korenjake že pokazali tudi preostali barovci.

Resničnostni šov Bar lahko spremljajte od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Bar na Planet TV Planet TV Maruša: Matejevega ti*** smo že vse videle! #video Bar na Planet TV Planet TV Gašper Katarini razkril skrivnosti dobrega seksa #video
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 34
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin