Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 8. 2024,
14.42

Osveženo pred

2 uri, 21 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,70
Hrvaška smrtne žrtve policija

Natisni članek

Petek, 30. 8. 2024, 14.42

2 uri, 21 minut

V kleti pri Popovači na Hrvaškem našli tri trupla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,70
policija Slavonski Brod | Trupla so prepeljali na patologijo Splošne bolnišnice Sisak, kjer bodo opravili obdukcijo in ugotovili natančen vzrok smrti. V teku je tudi kriminalistična preiskava, v kateri ugotavljajo okoliščine tega dogodka. Fotografija je simbolična. | Foto Pixsell/Ivica Galovic

Trupla so prepeljali na patologijo Splošne bolnišnice Sisak, kjer bodo opravili obdukcijo in ugotovili natančen vzrok smrti. V teku je tudi kriminalistična preiskava, v kateri ugotavljajo okoliščine tega dogodka. Fotografija je simbolična.

Foto: Pixsell/Ivica Galovic

Hrvaški mediji poročajo, da so pri Popovači našli trupla treh moških. Kot so zapisali, so danes okoli pol sedme ure zjutraj policisti prejeli obvestilo, da so v vikend hiši na območju Velike Ludine trije moški, ki se slabo počutijo. Ob prihodu na kraj so našli tri trupla brez vidnih poškodb.

Na kraju dogodka poteka preiskava, ki jo vodi namestnica županijske državne tožilke v Sisku, v sodelovanju s strokovnjaki Centra za forenzične preiskave, raziskave in izvedenstva Ivan Vučetić, poroča spletni portal Index.

Trupla so prepeljali na patologijo Splošne bolnišnice Sisak, kjer bodo opravili obdukcijo in ugotovili natančen vzrok smrti. V teku je tudi kriminalistična preiskava, v kateri ugotavljajo okoliščine tega dogodka.

Po neuradnih informacijah Jutarnjega lista je klet, v kateri so bili trije moški, v vinogradu na območju Vidrenjske kose, med krajema Popovača in Velika Ludina.

Pokojna trojica naj bi uporabljala suhi led, s katerim naj bi domnevno hladila sode, pri čemer je začel izhlapevati ogljikov dioksid. 

Vinograd
Novice Slovenec na Hrvaškem kopal v vinogradu in naletel na ogromno granato
Vinograd
Novice Tragična zgodba iz Madžarske: Hrvatica novorojenčka pustila v vinogradu in zbežala
Vinograd Maribor Košaki
Novice Šok v mariborskem vinogradu: "Tu se ponoči marsikaj dogaja"
Ne spreglejte