SiolNET. Novice Svet
1,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Streljanje v ZDA: med podelitvijo diplom umrla sin in oče #video #foto

1,53

termometer

V Virginiji sta bila med maturantsko zabavo ubita 18-letni študent in njegov 36-letni oče, poškodovanih pa je še vsaj sedem oseb, poroča angleški BBC. Osumljenec streljanja je 19-letnik, pri katerem so našli tudi ročno bombo.  

Streljanje se je zgodilo v torek popoldan v parku v Richmondu v Virginiji pred gledališčem Atria po podelitvi diplom maturantom, kjer so bile navzoče tudi njihove družine, poroča BBC. 

streljanje, Virginia, ZDA | Foto: Reuters Foto: Reuters

Po dogodku so pridržali dve osebi, med njimi 19-letnega osumljenca, ki je poznal vsaj eno od žrtev, so navedli pri policiji. Policija je pozneje sporočila, da drugi osumljenec, oborožen s pištolo, ni bil vpleten v napad.

streljanje, Virginia, ZDA | Foto: Reuters Foto: Reuters

Še eno maturantsko zabavo, predvideno za torek, so prestavili, pouk za sredo pa na šolah odpovedali.

streljanje, Virginia, ZDA | Foto: Reuters Foto: Reuters streljanje, Virginia, ZDA | Foto: Reuters Foto: Reuters

a Novice Napadalec se je po zločinu na Fužinah najprej ustrelil in nato še razstrelil #video Strelec Kosta K. na beograjski osnovni šoli Novice Masaker na šoli v Srbiji: so našli ključno pričo? #video Ameriška policija Novice V streljanju na zboru motoristov v ZDA trije mrtvi pištola Novice Skupina moških je začela streljati na voznike ob cesti Policija Mehika Novice 18-letnik hodil po ulici in streljal naključne mimoidoče. Policisti so ga ubili.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin