Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 2. 2019,
18.29

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,52

1

Natisni članek

umor policija Hrvaška truplo

Ponedeljek, 18. 2. 2019, 18.29

5 let, 1 mesec

Sestra naj bi po odkritju trupla priznala: Zadala sem ji smrtni udarec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,52

1

Hrvaško še vedno pretresa odkritje trupla Jasmine Dominić, ki je bila pogrešana od leta 2000. Njeno truplo so v soboto našli v zamrzovalniku v družinski hiši v naselju Palovac v Medžimurju. Policisti so po odkritju pridržali 45-letno sestro pokojne, ta naj bi po neuradnih informacijah preiskovalcem že priznala, da je ubila svojo sestro. Odvetnik pridržane je te informacije sicer že zanikal.

Petinštiridesetletna Smiljana Srnec se je po neuradnih informacijah spletnega portala Telegram, ki se sklicuje na dobro obveščene vire, med policijsko preiskavo zlomila in preiskovalcem priznala, kako in kdaj je ubila svojo sestro Jasmino Dominić, ki je bila pogrešana več kot 18 let.

Srnečeva, ki je trenutno v priporu, naj bi po neuradnih informacijah že izjavila, da je svoji sestri zadala smrtni udarec. Po poročanju hrvaških medijev 45-letna sestra pokojne še ni bila zaslišana v navzočnosti svojega odvetnika. Njen odvetnik in predstavniki hrvaške policije so navedbe Telegrama že zanikali. 

Hrvaška policija
Novice V zamrzovalniku v Medžimurju našli truplo 23-letne ženske

Triindvajsetletno Jasmino Dominić so nazadnje videli v Zagrebu

Hrvaški mediji so v nedeljo poročali, da je policija v povezavi z odkritjem trupla Dominićeve aretirala moškega in žensko. Petinštiiridesetletno Srnečevo so policisti priprli, medtem ko so moškega, šlo je za njenega moža, že izpustili na prostost. 

Truplo pogrešane 23-letnice so odkrili v zamrzovalniku, ki je bil vsa ta leta nedotaknjen, po izpadu elektrike pa se je iz njega začel širiti smrad. Jasmina Dominić je izginila avgusta leta 2000, ko je bila stara 23 let.

Njeni svojci so kot zadnji kraj, kjer so jo videli, navedli Zagreb, saj je dekle tam študiralo. Sosedi so ob zadnjih dogodkih povedali, da je Dominićeva živela sama s sestro, medtem ko je njuna mama delala v Nemčiji, oče pa v Sloveniji. Oče je medtem umrl, mama pa še vedno živi in dela v Nemčiji.

Ne spreglejte