Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 6. 2023,
16.01

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Croatia Airlines letalo potovanje PR članek

Sobota, 17. 6. 2023, 16.01

10 mesecev, 1 teden

Poletite v poletje s Croatia Airlinesom!

Oglasno sporočilo

Tudi to poletje ujemite svoj let Croatia Airlines za katero od številnih evropskih destinacij! Med več kot 20 direktnimi linijami iz Zagreba boste zlahka našli nekaj zase. 

Pariz | Foto: Croatia Airlines Foto: Croatia Airlines

Zdaj je pravi trenutek za načrtovanje poletnih počitnic in zasluženega oddiha, z direktnimi leti iz Zagreba pa je prihod do cilja še enostavnejši. Destinacije, kot so Amsterdam, Dunaj, Köbenhavn, Pariz, Rim ali Skopje, so na voljo skozi vse leto, med 16 mednarodnimi destinacijami pa je izbire več kot dovolj!

Letos je bila uvedena tudi nova direktna linija iz Zagreba v Mostar, lete pa lahko najdete že od 119 evrov naprej, in sicer v sredo, četrtek in nedeljo.

Let iz Zagreba v Mostar že od 119 evrov naprej | Foto: Croatia Airlines Let iz Zagreba v Mostar že od 119 evrov naprej Foto: Croatia Airlines

Iz Zagreba so poleg evropskih prestolnic na voljo tudi leti v druga hrvaška mesta, kot so Brač, Dubrovnik, Pulj, Split ali Zadar. Prihranite čas, porabljen za potovanje do cilja, in ga raje izkoristite za uživanje na Jadranu − direktni leti iz Zagreba so na voljo večkrat na teden že od 53 evrov na smer!

Let iz Zagreba na otok Brač že od 53 evrov naprej | Foto: Croatia Airlines Let iz Zagreba na otok Brač že od 53 evrov naprej Foto: Croatia Airlines

Oglejte si ponudbo Croatia Airlinesa na www.croatiaairlines.com in odpotujte v najbolj privlačne hrvaške in evropske destinacije!   

Skopje | Foto: Croatia Airlines Skopje Foto: Croatia Airlines

Naročnik oglasnega sporočila je CROATIA AIRLINES.

Ne spreglejte