Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 10. 2024,
9.26

Osveženo pred

1 ura, 42 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,52

Natisni članek

Natisni članek

policija sporočilo ločitev otrok uboj

Sreda, 16. 10. 2024, 9.26

1 ura, 42 minut

Oče, ki je na meji s Hrvaško umoril sina, pustil nenavadno sporočilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,52
depresija, žalost, obup | Po poročanju lokalnih medijev naj bi se ločeval od žene in poskušal rešiti zakon, a mu ni uspelo. Fotografija je simbolična.  | Foto Pixabay

Po poročanju lokalnih medijev naj bi se ločeval od žene in poskušal rešiti zakon, a mu ni uspelo. Fotografija je simbolična.

Foto: Pixabay

Moški, ki je osumljen, da je v torek v madžarski vasi Zakon, nedaleč od meje s Hrvaško, okrutno umoril svojega dvoletnega sina, je pred grozljivim zločinom na omrežju Facebook objavljal nenavadna sporočila. Med drugim je zapisal: "Moje srce gre zate, sin moj." 

V madžarski vasi Zakon, ki leži na meji med Hrvaško in Madžarsko, so v torek našli truplo dvoletnega otroka. Umora sumijo otrokovega 37-letnega očeta, ki so ga po dogodku hudo poškodovanega z rešilnim avtomobilom odpeljali v bolnišnico, njegovo življenje je ogroženo.

Policisti so ugotovili, da je 37-letnik najprej umoril sina, nato pa poskušal soditi še sebi. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora je madžarska policija zoper moškega uvedla postopek.

Ločeval se je od žene, na družbenem omrežju Facebook pa pisal nenavadna sporočila 

Po poročanju lokalnih medijev naj bi se ločeval od žene in poskušal rešiti zakon, a mu ni uspelo. Dva tedna pred grozljivim zločinom je na družbenih omrežjih objavil pretresljivo objavo. "Srce se mi trga zate, sin moj," je zapisal v objavi.

Mediji poročajo, da je imel na omrežjih še druge objave, vendar pa ni jasno, ali so bile objavljene pred umorom otroka ali po njem.

"Moje poslovno življenje gre navzdol, a moje družinsko življenje, predvsem moj sin, sta me peljala v drugo smer. Predvsem sinova mama, ki jo spoštujem in imam rad, saj mi je podarila to malo drobtinico. Današnji in jutrišnji dan bosta odločilna tako v poslovnem kot družinskem življenju," se je glasilo eno od nenavadnih sporočil. 

policija, Hrvaška, hrvaška policija
Novice Ob hrvaški meji našli truplo dvoletnega otroka
Ne spreglejte