Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2023,
20.31

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,29

Natisni članek

dopust cene Hrvaška apartma

Sreda, 31. 5. 2023, 20.31

11 mesecev

Ni spletna potegavščina, Zadarčan velikodušno znižal cene apartmajev #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,29

Sedemindvajsetletnemu Hrvatu Petru Zuanoviću so inflcija in podražitve pošteno stopile na žulj, zato se je odločil, da bo znižal cene apartmajev, ki jih oddaja v bližini Zadra. Za apartma za dve osebi, ki je od plaže oddaljen 350 metrov, bo zaračunal 45 evrov na dan, za apartma za osem oseb zgolj 130 evrov. Sprejemal bo samo hrvaške turiste, kapacitete za poletno sezono pa je že razprodal.

Da je dopustovanje na hrvaškem najcenejša možnost, je misel, ki je nam Slovencem zapisana v krvi, a že leta ni več tako. Nastanitve so se skozi leta zelo podražile, v obdobju menjave valute pa so podražitve še toliko večje.

V poplavi nastanitvenih oglasov na internetu je v preteklih dneh prav posebno iz povprečja izstopal oglas z izjemno nizkimi cenami, ki se je glasil takole: "Letošnje leto oddajamo samo domačim gostom. Apartma za dve osebi 45 evrov, apartma za osem oseb 130 evrov. Pogleda na morje ni, saj stric ni želel posekati borovcev, ki prekrivajo panoramo."

Oglas ni spletna potegavščina 

Na prvi pogled je oglas zvenel kot samo še ena spletna potegavščina, vendar gre za povsem resničen oglas. Kot je pojasnil lastnik Petar Zuanović, želi domačinom, mladim družinam, mladim parom, ki nimajo dovolj denarja, omogočiti, da bi si lahko privoščili poletne počitnice.

Vsi njegovi apartmaji so bili v trenutku rezervirani za obdobje cele poletne sezone. Dejal je, da je bilo zanimanje desetkrat večje kot običajno, sporočila pa zadnjih pet dni prejema tako rekoč 24 ur na dan.

Težav z rezervacijami v Selinah, ki se nahajajo v neposredni bližini nacionalnega parka Paklenica sicer nimajo nekoliko bolj luksuzne nastanitve. 

Stoja Trade, Soseska Murva
Novice Pravljično naselje v osrčju Istre: edinstvena priložnost za nakup nepremičnine
Stoja Trade, Bovec, Biseri Soče
Novice Vrhunska stanovanja na eni najbolj idiličnih lokacij v Sloveniji
Ne spreglejte