SiolNET. Novice Svet
0,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neverjetno: medvedi začofotali v bazenu #video

0,70

termometer

Ko nam je vroče, se ljudje radi ohlajamo v bazenih. Do takšne ideje je prišla tudi medvedja družina, ki je preplezala ograjo in se namočila v bazenu.

Medvedka se je z mladičema prišla ohladit kar v bazen, ki ga ima družina Kress, ki živi v okraju Los Angelesa, doma. Čeprav je medvedja družinica pogost pojav na njihovem vrtu, se je zgodilo prvič, da so preplezali ograjo in skočili v bazen.

Dogajanje je Tiffany Noel Kress opazovala s partnerjem in njuno psičko Daisy. Ta je naučena komuniciranja z zvončki in na posnetku lahko vidimo in slišimo, kako sporoča, da hoče ven. Z velikim navdušenjem se je hotela pridružiti medvedom, vendar sta jo lastnika raje zadržala v notranjosti.

Če opazimo divje živali, ja najbolje, da se jim umaknemo ali pa jih opazujemo z zadostne varnostne razdalje. Pod nobenim pogojem pa se jih ne smemo dotikati ali pa hraniti.

kočevska medvedi osilnica Novice Namerno trčil v medveda in posnetek objavil na spletu kočevska medvedi osilnica Novice Kaj se je zgodilo z medvedom, ki se je sprehajal po kočevskih ulicah? Medvedji mladič taval po Gorici in Rožni Dolini Novice Medvedji mladič taval po Gorici in Rožni Dolini #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin