SiolNET. Novice Svet
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Melania Trump kritizira nekdanjo prijateljico

0,20

termometer

Melania Trump | "Nikoli se ni zamislila o lastnem nepoštenem vedenju, ampak je le skušala biti pomembna. Taki ljudje skrbijo le za svojo osebno agendo, ne pa za pomoč drugim," je dejala Melania Trump. | Foto: Reuters
"Nikoli se ni zamislila o lastnem nepoštenem vedenju, ampak je le skušala biti pomembna. Taki ljudje skrbijo le za svojo osebno agendo, ne pa za pomoč drugim," je dejala Melania Trump. Foto: Reuters

Prva dama ZDA Melania Trump je na spletni strani Bele hiše objavila kritičen zapis o svoji nekdanji prijateljici iz New Yorka Stephanie Winston Wolkoff, ki je pred kratkim objavila knjigo o njej z naslovom Melania in jaz. Ob tem je bila kritična tudi do medijev, ki objavljajo podrobnosti iz knjige.

"Kot država se ne bi smeli še naprej izgubljati v hrupu negativnosti in spodbujati ambicij tistih, ki želijo le promovirati sami sebe. To sem ugotovila pred kratkim, ko so veliki mediji navdušeno pokrivali opolzke trditve nekdanje pogodbenice, ki je svetovala mojemu uradu. Oseba, ki pravi, da sem jo prisilila, čeprav me je komajda poznala, in nekdo, ki se me je oklepal, ko je mož postal predsednik," je zapisala Trumpova.

Stephanie Winston Wolkoff ni le napisala knjige, ampak je objavljala tudi skrivaj posnete tonske posnetke pogovorov s prvo damo, ki niso preveč laskavi do Melanie Trump, piše STA.

Stephanie Winston Wolkoff, Melania Trump Novice Ameriško javnost razburjajo skrivni posnetki pogovora z Melanio

"Taki ljudje skrbijo le za svojo osebno agendo, ne pa za pomoč drugim"

"To je ženska, ki je skrivaj posnela najine telefonske razgovore, objavila dele mojih izjav, ki so vzete iz konteksta, nato pa napisala knjigo praznih opravljanj in skušala izkriviti moj karakter. Njeni tako imenovani spomini me krivijo za slabšanje njenega zdravja po nesreči, ki jo je imela pred leti, in za negativno medijsko poročanje, ki ga je povzročila sama. Nikoli se ni zamislila o lastnem nepoštenem vedenju, ampak je le skušala biti pomembna. Taki ljudje skrbijo le za svojo osebno agendo, ne pa za pomoč drugim," je po pisanju STA zapisala prva dama ZDA.

Stephanie Winston Wolkoff ni le napisala knjige, ampak je objavljala tudi skrivaj posnete tonske posnetke pogovorov s prvo damo. | Foto: Getty Images Stephanie Winston Wolkoff ni le napisala knjige, ampak je objavljala tudi skrivaj posnete tonske posnetke pogovorov s prvo damo. Foto: Getty Images

Stephanie Winston Wolkoff Trendi Melania Trump se je odzvala na blatenje nekdanje prijateljice

Stephanie Winston Wolkoff je prijateljevala z Melanio Trump, še preden je Trump postal predsednik, prva dama pa jo je pripeljala v Washington in ji zaupala posle okrog organizacije proslav za Trumpovo inavguracijo. Pri tem so nastale finančne nepravilnosti in preiskave, Bela hiša se je Winston Wolkoffove znebila, ta pa je Melanii Trump zamerila, da jo je pustila na cedilu, nato pa napisala knjigo.

Zaradi objav v knjigi je pravosodno ministrstvo ZDA sprožilo tožbo, ker naj bi s tem kršila pogodbo o zaupnosti, ki jo je podpisala s pogodbo o delu za Belo hišo. Ameriški pravni strokovnjaki menijo, da je tožba zloraba institucije pravosodnega ministrstva, ker se pogodbe o zaupnosti nanašajo le na državne skrivnosti. V takšnih primerih posamezniki potem vlagajo zasebne tožbe, poroča STA.

Barron Trump Novice Melania prvič o okužbi, okužil se je tudi njen sin Baron Donald Trump Novice Kakšna zdravila za covid-19 dobiva Donald Trump Hope Hicks Novice Kdo je ženska, ki je očitno okužila Trumpa in Melanio? Melania Trump Novice Melania Trump z močnim sporočilom iz karantene

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin