SiolNET. Novice Svet
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

''Kdo za vraga ima v stanovanju tako pošast in zakaj se premika?''

10

termometer

bazen zagreb
Stanovalci so se čudili gromozanskemu bazenu, ki so ga iz dvonadstropnega stanovanja lahko izvlekli le skozi streho. Foto: Jutranji List

Iz stanovanja nekdanjega hrvaškega ministra Hrvoja Vojkovića so pretekli konec tedna izvlekli šestmetrsko pošast, poroča hrvaški portal Jutarnji list. No, šlo je za razkošen notranji bazen, ki so ga zaradi njegove velikosti lahko odstranili le skozi streho. 

''Delavci so pretekli konec tedna iz stanovanja na Dalmatinski ulici v Zagrebu s pomočjo žerjava izvlekli šest metrov dolgo in več kot tono težko pošast iz plastike in kovine,'' navaja hrvaški portal. Razkošen notranji bazen je bil v najvišjem nadstropju, dogodek pa je že zaradi obsega izvedbe del na ulice privabil številne radovedneže.

''Najprej se je pojavil velik tovornjak, ki se je s kovinskimi palicami prizemljil na cesto, nato pa so začeli zelo občutljivo delo s pomočjo žerjava,'' so povedali najemniki stavbe na istem naslovu.

''Kdo za vraga ima v stanovanju tako pošast in zakaj se premika,'' je bilo mogoče slišati še med stanovalci na ulici, medtem ko so drugi hiteli in umikali svoje parkirane avtomobile na varno, saj se je žerjav z bazenom gibal tik nad njimi. 

Prenova stanovanja s skoraj 500 kvadratnimi metri 

Lastnik bazena in stanovanja je Hrvoje Vojković, so izvedeli hrvaški novinarji, nekdanjega gospodarskega ministra in nekdanjega šefa Croatia osiguranja, ta je stanovanje prodajal že leta 2019. Razkošno stanovanje ima dve nadstropji s skupno površino 486 kvadratnih metrov, v njem pa je deset sob in tudi prostor za wellness, kjer je bila do nedavnega šestmetrska pošast. Tega leta je bila na prodaj tudi vsa zgradba za ceno 3,3 milijona evrov.

  Severina Trendi Vlomila v stanovanje Severine in zvezala njeno hišno pomočnico Mesto Ljubljana. Posel danes Večno vprašanje: stanovanje ali hiša? Hongkong Posel danes Rekord: stanovanje prodali za več kot 155 tisoč evrov na kvadratni meter

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin