Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 9. 2021,
16.28

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,43

Natisni članek

umor Anglija

Torek, 21. 9. 2021, 16.28

2 leti, 6 mesecev

Anglijo pretresa grozljiv umor, osumljenec že pred sodiščem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,43

Glavnega osumljenca za umor, Damiena Bendalla so danes pripeljali na sodišče, saj je osumljen umora vseh treh otrok in mame Harris. V krajšem zagovoru je s sklonjeno glavo potrdil zgolj svoje ime in rojstni datum. Do petka bo ostal v priporu na sodišču Derby Crown, ko bo sledilo novo zaslišanje. V krutem zločinu v Angliji so bile v noči na nedeljo v hiši v kraju Killamarshu blizu Derbyshira ubite štiri osebe, med njimi mama Terri Harris, njena hčerka Lacey Bennett in sin John Paul Bennett ter Laceyjina prijateljica Connie Gent.

Jason Bennett, nekdanji partner Harrisove in oče njunih umorjenih otrok, je povedal, da je zlomljen in raztreščen na tisoč koščkov. Podobno se je odzval tudi Charlie Gent, oče pokojne Connie Gent, ki je v solzah delil tudi videoposnetek svoje hčerke in partnerice, ko so bili še skupaj. Harrisova naj bi bila tudi noseča.

Motiv za dejanje za zdaj še ni znan.

Švica koronavirus
Novice Necepljeni migranti polnijo švicarske bolnišnice

Osumljen zdajšnji partner Harrisove

Enaintridesetletnega Damiena Bendalla so že pridržali, saj je glavni osumljenec za umore, za katere je policija izvedela ob 7.30 v nedeljo zjutraj.

Sergej Lavrov
Novice Jahte, podkupnine in ljubica: skrivno življenje ruskega zunanjega ministra

Skupnost žaluje, očeta se z objavami na omrežjih spominjata svojih otrok

Na stotine ljudi se je v ponedeljek zbralo v parku Baker na ganljivi slovesnosti. Oče pokojnih otrok Jason Bennett je delil ganljiv videoposnetek in ob njem v spominu na sina zapisal: "Moje srce in duša mojega življenja. Prinesel si toliko smeha v moj vsakdan. Želim si, da bi vaju obvaroval pred nevarnostmi in vama povedal, da bo vse v redu. Ampak zdaj moram trpeti najhujšo nočno moro, ki jo lahko doživi oče."

V drugem videoposnetku, v katerem njegova hčerka hodi po gozdu, pa je njej v spomin zapisal: "Si punčica mojega očesa in užival sem, ko sem te spremljal, kako odraščaš v  lepo in skrbno mlado damo. Toliko let je bilo še pred nami. Nekega dne se bomo spet srečali. Samo moja otroka lahko zacelita to rano."

 
Napad na novinarja
Novice Poglejte, kako so protestniki napadli novinarja #video

Ne spreglejte