Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleksander Kolednik

Četrtek,
28. 12. 2023,
9.24

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 5,39
Spotkast Spotkast Jezeršek gostinstvo podjetništvo kulinarika

Natisni članek

Četrtek, 28. 12. 2023, 9.24

5 mesecev, 2 tedna

Martin Jezeršek odkrito o tem, kaj si misli o Ani Roš #Spotkast

Aleksander Kolednik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 5,39

So porcije v prestižnih restavracijah res premajhne? Je primerno, da v restavraciji prosimo, da nam ostanke hrane zavijejo za domov? Kako je biti šef starejšim bratom? Je že kdaj koga odpustil? In kaj si misli o slovenski kuharski mojstrici Ani Roš? Vse to in še več drugih zanimivosti nam je v tokratnem Spotkastu razkril Martin Jezeršek, direktor gostinskega podjetja Jezeršek.

Novice V tujino po izobrazbo za uspeh družinskega podjetja

Martin Jezeršek je že pri 25. letih in kot najmlajši od štirih sinov v družini postal direktor družinskega podjetja z dolgo tradicijo cateringa.

Pred tem je izkušnje pridobival tako doma kot v tujini. Po končanem študiju na mariborski Višji šoli za gostinstvo in turizem je bil sprejet na eno najboljših in hkrati najstarejših hotelirskih šol na svetu Ecole Hoteliere de Lausanne v Švici. Temu je sledilo delo v londonskem podjetju za organizacijo mednarodnih poslovnih dogodkov ter projektno delo v Sloveniji in tujini, je zapisano v njegovi biografiji na spletni strani Kluba slovenskih podjetnikov (SBC), katerega član upravnega odbora je Jezeršek.

Kot uspešen podjetnik je v Spotkastu pojasnil tudi svoje mnenje o izvedbi štempljanja za podjetja, splošni gospodarski klimi v državi in ukrepih, ki bi jih potrebovali.

v
Novice Spotkast z Gregorjem Novakom: Čaka nas tudi 500-odstotna podražitev. Ljudje bodo plačevali celo penale.
Ne spreglejte