Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 9. 2024,
13.01

Osveženo pred

36 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Natisni članek

avtocesta avtocesta Slovenija DARS zastoj zastoj promet promet

Nedelja, 8. 9. 2024, 13.01

36 minut

Zapora na ljubljanski južni obvoznici. Zastoji tudi drugod po državi.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,23
zastoj | Foto Dars/Promet.si

Foto: Dars/Promet.si

Na ljubljanski južni obvoznici, med priključkoma Ljubljana Rudnik in Ljubljana center v smeri Kozarij, je zaradi prometne nesreče, popolna zapora. V smeri Malenc proti Dolenjski je zaprt prehitevalni pas. Nastajajo zastoji v obe smeri, so sporočili z državnega prometnoinformacijskega centra. Oviran promet je tudi med priključkoma Tomačevo in Nove Jarše proti Štajerski. O zastojih prav tako poročajo na avtocesti od Vrhnike proti Ljubljani ter na Gorenjskem. Gneča je tudi na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane in Avstrije.

O zastojih poročajo s štajerske avtoceste med Arjo vasjo in Šempetrom proti Ljubljani, zamuda znaša 15 minut, ter pred Šentiljem proti Avstriji, kjer je kolona vozil dolga 1,5 kilometra.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj v razdalji tri kilometre. Za pot proti Kranjski Gori in Jesenicam priporočajo izvoz Jesenice vzhod, ki je odprt samo za lokalni promet.

Zaprt je tudi uvoz Hrušica proti Avstriji. Proti Sloveniji predor občasno zapirajo zaradi povečanega prometa. Zastoji so še na cesti med Lescami in Bledom.

Tudi na Primorskem je gost promet z zastoji, na glavnih in regionalnih cestah Šmarje–Koper in Lucija–Strunjan.

Ne spreglejte