SiolNET. Novice Slovenija
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi grožnje z bombo izpraznili sodno palačo v Ljubljani, sodišče spet posluje

0,53

termometer

Bomba sodišče | Podobno kot pretekli teden so danes na sodišču prejeli anonimni klic, da naj bi bila v prostorih bomba. Policija je že zavarovala okolico. | Foto: Gregor Pavšič
Podobno kot pretekli teden so danes na sodišču prejeli anonimni klic, da naj bi bila v prostorih bomba. Policija je že zavarovala okolico. Foto: Gregor Pavšič

V sodni palači v Ljubljani so danes prejeli anonimni klic, da je v prostorih sodišča podtaknjena bomba. Policisti so zavarovali in izpraznili prostore ter opravili pregled stavbe. Sodišče je bilo zaradi izrednega dogodka zaprto do okoli 10.30, zdaj pa ponovno posluje, piše na spletni strani okrožnega sodišča.

Policisti so zavarovali in izpraznili prostore, opravili pregled stavbe ter ugotovili, da gre za lažno objavo. Sodišče je bilo zaradi izrednega dogodka do končanega pregleda prostorov zaprto za obiskovalce in stranke, so navedli na sodišču.

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da so bili okoli 8.30 obveščeni, da bi se lahko v eni izmed ustanov na območju centra Ljubljane nahajal nevaren predmet. Objekt so izpraznili, na kraju po posredujejo intervencijske službe, ki bodo objekt pregledale in preverile obstoj morebitne nevarnosti, so dodali.

Vrhovno sodišče Ljubljana Novice Na ljubljanskem sodišču prejeli sumljivo pošiljko

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin