Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 6. 2019,
14.11

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Celje Citycenter

Petek, 7. 6. 2019, 14.11

4 leta, 10 mesecev

ŽE DEVETI CITYCENTROV CITYBAND IN KONCERT OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA

Zmagovalca Cityband 2019 sta Simptomi in Far Generation

Oglasno sporočilo

Na enega od najbolj uveljavljenih glasbenih natečajev Cityband se je letos prijavilo kar 13 mladih še neuveljavljenih glasbenih skupin. Deveto leto zapored ga je organiziralo največje nakupovalno središče na Celjskem Citycenter Celje. In tudi letos je natečaj dobil dva zmagovalca.

Citycenter Celje | Foto:

Enega po izboru strokovne komisije in enega po izboru občinstva. Zmagovalec strokovne komisije (Tone Kregar, Rok Drobež, Aleš Uranjek) je skupina Simptomi in prejme dva snemalna dneva v profesionalnem studiu. Zmagovalec "občinstva" (glasovanje na facebook strani Citycentra Celje) pa je skupina Far Generation, ki prejme Desetak v vrednosti 500 €.

Veliki koncert MI2 je Citycentrovo darilo vsem mladim ob zaključku šolskega leta

Obe zmagovalni skupini, ki sta poleg nagrade osvojili naslov Cityband 2019, bosta nastopili kot predskupina MI2 na zaključnem dogodku, ki bo v petek, 14. junija 2019, ob 13. uri na Glavnem trgu v Celju.

Mnogim mladim glasbenim skupinam je bil ravno Cityband odskočna deska za resnejšo uveljavitev na slovenski glasbeni sceni. Med njimi omenimo le nekatere: Spotless Minds, DreamOn, Alice Blue in Lumberjack.

Veselimo se ponovnega srečanja z mladimi glasbeniki in številnimi mladimi, ki boste lahko z nepozabnim glasbenim doživetjem in koncertom skupine Mi2 užili slovo od iztekajočega šolskega leta.

Fotogalerija
1 / 3

Naročnik oglasne vsebine je EUROMARKT CENTER, D. O. O.

Ne spreglejte