Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 2. 2022,
16.07

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

128

Natisni članek

proticepilci RTV Slovenija

Petek, 11. 2. 2022, 16.07

2 leti, 2 meseca

Vodja desanta proticepilcev na RTV hudo zbolel: Napadli so me z mikrovalovnim orožjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

128

Troha | Ladislav Troha (v sredini) s skupino privržencev med vdorom v studio oddaje Odmevi 3. septembra lani. | Foto Twitter / Posnetek zaslona

Ladislav Troha (v sredini) s skupino privržencev med vdorom v studio oddaje Odmevi 3. septembra lani.

Foto: Twitter / Posnetek zaslona

Prvi mož glasne skupine nasprotnikov cepljenja in epidemioloških ukrepov, ki pred sedežem RTV Slovenija v Ljubljani že mesece zahteva umik vseh omejitev, širi teorije zarot in razglaša, da bolezen covid-19 ne obstaja, v začetku septembra lani pa je tudi vdrla v studio oddaje Odmevi, je že tri tedne zelo bolan. 

Ladislav Troha je nekdanji častnik v Slovenski vojski, znan tudi kot "pojoči major". Širna slovenska javnost je zanj najverjetneje izvedela leta 2001, ko naj bi ga za pet mesecev ugrabili neznani storilci, vendar so se pojavila ugibanja, da se to ni zgodilo. Leta 2014 je dva meseca gladovno stavkal pred sedežem vlade in stavbo RTV Slovenija. 

Novice Nasprotniki cepljenja vdrli v studio RTV Slovenija

Troha zdaj že nekaj časa vodi gibanje, ki pred poslopjem RTV Slovenija v Ljubljani in na spletu zagovarja stališča, da koronavirus ne obstaja in da je pandemija zarota proti človeštvu. Na družbenem omrežju Facebook je danes pojasnil, da je zadnje tri tedne zaradi hujše bolezni preživel v postelji. 

Kljub temu, da njegovi opisani simptomi sovpadajo z nekaterimi simptomi prebolevanja bolezni covid-19 (drastična izguba teže v kratkem času, razjede po ustih), Troha trdi, da je bil v resnici napaden z mikrovalovnim orožjem. Želeli naj bi ga utišati, pojasnjuje. Od slovenske policije in Sove zahteva preiskavo. 

Troha | Foto: Facebook / Posnetek zaslona Foto: Facebook / Posnetek zaslona

Imeli so vse znake bolezni covid-19, a so trdili, da so jih napadli z antraksom

Podobno razlago za bolezen – gre za zaroto proti nam, ker vemo preveč – so javnosti decembra lani ponudili organizatorji kongresa nasprotnikov epidemioloških ukrepov in cepljenja gibanja ReAwaken America v ZDA

Po konferenci, ki je bila med 9. in 11. decembrom, je nekaj vidnih članov gibanja in soorganizatorjev dogodka, ki so se družili v zaprtih prostorih, nihče pa ni bil cepljen, zbolelo. Imeli so znake bolezni covid-19: težko dihanje, kašelj, vročino in bolečine po vsem telesu. 

Marjorie Taylor Greene
Novice Hud udarec proticepilski političarki, ki je hkrati delničarka Pfizerja

Nihče sicer ni želel omeniti možnosti, da so se morda nalezli bolezni covid-19. Namesto tega so začeli širiti teorijo, da so bili na dogodku ReAwaken America tarče napada z biološkim orožjem. Imeli naj bi antraks oziroma vranični prisad. Znaki te bolezni, če gre za sicer razmeroma redek pljučni antraks, so na las podobni covidnim

 

Ne spreglejte