SiolNET. Novice Slovenija
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Velik aplavz za vse, ki se te dni borijo proti koronavirusu

0,31

termometer

Koronavirus
Zdravstveni delavci po vsem svetu te dni neumorno delajo. Foto: Reuters

Prvič v zgodovini bodo slovenske radijske postaje stopile skupaj in zaploskale požrtvovalnim Slovencem, ki te dni nesebično bijejo boj proti novemu koronavirusu. Akciji se lahko od doma pridružite tudi vi.

Slovenske radijske postaje bodo naredile nekaj, česar niso še nikoli do zdaj. Stopile bodo skupaj in združile moči ter se poklonile vsem tistim, ki v teh težkih dneh nesebično skrbijo za vse nas.

Več kot 30 radijskih postaj bo jutri ob 10:00 v eter zaploskalo vsem, ki ta trenutek nesebično skrbijo za naše zdravje, zdravje najbolj ogroženih, naše osnovne potrebe, ažurno informiranje in naše varno okolje. To so zdravniki, celotno medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci in še mnogi drugi.

Moč radia v izrednih razmerah bodo radijci pokazali skupaj s svojimi številnimi poslušalci in v akciji #zaploskajmoskupaj izrazili neizmerno hvaležnost. Pridruži se lahko prav vsaka radijska postaja ter povabi poslušalce, da se ovacijam pridružijo doma, na oknu, balkonu ali kjerkoli lahko.

Plaža v Španiji Novice Lahko višje temperature ustavijo pohod novega koronavirusa v Evropi? #video Bruce Aylward Novice Eden glavnih epidemiologov odgovarja, ali bo novi koronavirus kdaj povsem poniknil koronavirus oprema zdravstvo Novice Koronavirus zahteval že šesto smrtno žrtev. Okuženih 562. #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin