SiolNET. Novice Slovenija
8,50

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Smrt voznika tovornjaka: zapeljal na nasprotni pas in podrl semafor, hidrantni priključek, drevo #foto

8,50

termometer

Domžale nesreča
Foto: Domžalec.si

Minuto pred 8.30 se je v občini Domžale tovornjak zaletel v betonsko ograjo in smreko, voznik pa je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Malo po jutranji konici se je v križišču v Zgornjih Jaršah pri Domžalah zgodila nesreča, v kateri je umrl voznik tovornjaka, je poročal domzalec.si.

"V semaforiziranem križišču z Industrijsko cesto je pri speljevanju zapeljal naravnost skozi križišče, kljub temu da je stal na pasu za zavijanje levo. Pri tem je podrl semafor, trčil v betonsko ograjo in nato v smreko ob križišču," so sporočili s policije.

Vzrok nesreče zastoj srca voznika

Po podatkih policije je tovornjak vozil 43-letni voznik iz Srbije, po trčenju pa je ostal ukleščen v kabini. Iz kabine so ga morali izrezati gasilci, vendar je kljub prvi pomoči umrl na kraju nesreče.

"Domneva se, da je do trčenja prišlo zaradi zastoja srca voznika, točen vzrok pa bo pokazala obdukcija, ki jo je odredila zdravnica na kraju," so še sporočili s policije.

V nesreči je nastalo za več tisoč evrov materialne škode na prometni infrastrukturi in tovornem vozilu.

Domžale nesreča Foto: Domžalec.si

Domžale nesreča Foto: Domžalec.si

Domžale nesreča Foto: Domžalec.si

Domžale nesreča Foto: Domžalec.si

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • avtobusar / 15.03.2019. ob 09:24 +4 0

  Nekoč romantičen, spoštovan in zelo dobro plačan poklic, čeprav v slabih tovornjakih brez klime in osnovnega udobja se je spremenil v potujoči zapor, poln pritiskov in stresov, slabo plačan in nezanimiv, čeprav v klimatiziranih kabinah in z vsemi modernimi pripomočki. Kdaj je bilo za človeka bolje? Jaz osebno bi se raje vrnil na tisto, kar je bilo pred 50. leti. Takrat je bil človek "naše največje bogastvo", danes je manj vreden od rodovniškega psa.

  +4 0
 • mfd84jf / 14.03.2019. ob 11:36 +1 0

  Da pavel,usodna slabost?!

  +1 0
 • pavel / 14.03.2019. ob 11:18 +1 0

  infarkt,če vpračate mene

  +1 0
delitve: 1135
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin