SiolNET. Novice Slovenija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tomaž Berločnik nagrajen za odličnost v poslovnem komuniciranju

3

termometer

Predsednik uprave družbe Petrol Tomaž Berločnik je prejel nagrado primus, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi namenja menedžerjem za odličnost v poslovnem komuniciranju.

Nagrada primus, ki jo podeljuje Slovensko društvo za odnose z javnostmi skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Združenjem Manager, prepoznava in nagrajuje komunikacijske sposobnosti najvišjih vodilnih delavcev in delavk, kar vključuje dajanje pobud, usmerjanje, podporo in pomoč izjemnim komunikacijskim programom, je edino tovrstno strokovno priznanje v naši državi.

Žirija meni, da si je Berločnik priznanje prislužil z jasno komunikacijo z vsemi deležniki. Izpostavila je Petrolov kodeks ravnanja Naša energija povezuje, ki so ga oblikovali zaposleni sami in je lani prejel nagrado prizma in mednarodno nagrado gold quill za odličnost v komunikacijski praksi. Jasno in koherentno komuniciranje so izpostavili tudi pri komuniciranju z delničarji, mediji in drugimi javnostmi.

"Iskreno vesel sem nagrade, saj menim, da je v današnjem času komunikacija najbolj pomembna za dosego pravih ciljev ob pravem času. Za vsako vidno spremembo je potrebna notranja konsolidacija. Pri nas jo dosegamo s konstantnim komuniciranjem z zaposlenimi, to pa se odraža tudi navzven. V Petrolu nismo najboljši zato, ker uprava in lastniki tako želijo, ampak je to izraz ustvarjalnosti in srčnosti naših zaposlenih," je ob prejemu nagrade povedal Berločnik.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin