Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 3. 2015,
8.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Brnik letališče Adria Airways

Nedelja, 29. 3. 2015, 8.29

8 let

To so nove destinacije, kamor lahko poceni letite z Brnika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Z brniškega letališča Jožeta Pučnika bo po novem letel švicarski prevoznik Swiss Air, Turkish Airlines povečuje število poletov do Istanbula.

Medtem Adria Airways uvaja lete v Stockholm in Berlin, iz Maribora pa tudi linijo v London.

Novosti začenjajo veljati danes.

Ljubljana bo povečana z več destinacijami kot lani Z Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana bodo lahko potniki do 24. oktobra z več kot 160 rednimi poleti tedensko potovali neposredno na 27 evropskih destinacij, ki jih bo zagotavljalo devet rednih letalskih prevoznikov. Ljubljana bo tako letos poleti povezana z več destinacijami kot lani, so sporočili iz Aerodroma Ljubljana.

Adria Airways, ki bo Ljubljano še naprej povezovala z glavnimi evropskimi prestolnicami, bo v Stockholm letela dvakrat tedensko – ob torkih in četrtkih. Prvi polet v švedsko prestolnico je predviden 23. aprila, prvi polet v Berlin, kamor bodo leteli ob ponedeljkih, sredah in petkih, pa naj bi bil 24. aprila.

Potnikom bodo karte na voljo po ugodnih cenah Slovenski letalski prevoznik bo iz Maribora od 1. junija trikrat tedensko – ob ponedeljkih, torkih in četrtkih zvečer – letel tudi v London na letališče Southend.

Potnikom bodo letalske karte na voljo po zelo ugodnih cenah, dogovor o letenju iz Maribora pa za zdaj velja do konca septembra. Adria Airways poleg tega krepi tudi prisotnost v albanski Tirani in poljskem Lodžu.

Preostali prevozniki ohranjajo isti obseg letenja Swiss Air bo med Ljubljano in Zürichom letel dnevno, prvič že danes. Turkish Airlines bo sedmim tedenskim frekvencam na liniji Ljubljana−Istanbul dodal še tri, v poletni sezoni pa se na Brnik s štirimi tedenskimi leti v Helsinke vrača tudi Finnair.

Prestali prevozniki ohranjajo isti obseg letenja. Z Air Serbia je desetkrat tedensko mogoče poleteti v Beograd, z Air France pa vsak dan v Pariz. Število letov v London ohranjata tudi nizkocenovnik Easyjet in Wizz Air. Zadnji v istem obsegu nadaljuje tudi polete v Bruselj. Poleti bo Ljubljana petkrat na teden povezana še s Podgorico, kamor leti Montenegro Airlines.

Ne spreglejte