Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 4. 2022,
14.09

Osveženo pred

1 leto, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,33

74

Natisni članek

Volitve 2022 LMŠ Tina Heferle

Torek, 26. 4. 2022, 14.09

1 leto, 12 mesecev

Tina Heferle: Rezultat LMŠ je katastrofalen poraz za vse nas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,33

74

Tino Heferle je na položaj podpredsednice DZ predlagalo pet strank bodoče koalicije in Levica. | "Po toči zvoniti je prepozno, iskati razloge za neuspeh v zunanjih dejavnikih pa nedostojno," je zapisala Tina Heferle iz LMŠ.  | Foto STA

"Po toči zvoniti je prepozno, iskati razloge za neuspeh v zunanjih dejavnikih pa nedostojno," je zapisala Tina Heferle iz LMŠ.

Foto: STA

"Rezultat LMŠ je katastrofalen poraz za vse nas, ki smo bili tako ali drugače del te zgodbe. Zlagala bi se, če bi rekla, da nisem razočarana, a bi se po drugi strani tudi zlagala, če bi rekla, da nisem tega realistično pričakovala," je zapisala poslanka LMŠ Tina Heferle dan po parlamentarnih volitvah, potem ko se Listi Marjana Šarca ni uspelo prebiti v parlament.

"Poslanci smo svoje delo, upam si trditi, oddelali vrhunsko, strokovno, vestno in odgovorno. Celoten mandat, sploh pa v času, ko smo bili v opoziciji, smo bili mi tisti, ki smo držali stranko pri življenju, mi smo bili branik njenih vrednot in mi smo bili predstavniki njene prave duše. LMŠ je postala stranka predanih in strokovnih poslancev in poslanska skupina je v državnem zboru pridelala kapital, ki pa ga nekateri žal niso cenili, niti ga niso opazili," je še zapisala v daljšem zapisu na svojem profilu.

"Nekateri bi morali prevzeti odgovornost"

"Roko na srce - tudi če bi prestopili parlamentarni prag za minimalni delež procenta, bi bil to še vedno poraz in neuspeh, zaradi katerega bi morali Nekateri (neformalni nosilci in odločevalci) prevzeti odgovornost in reči: mea culpa," je še zapisala.

Volitve, Svoboda, Cvetličarna.
Novice Volitve so mimo, kdaj bi lahko dobili novo vlado?

LMŠ je letos izpadla iz državnega zbora, saj je zbrala 3,7 odstotka glasov. Leta 2018 pa je LMŠ na parlamentarnih volitvah dosegla 12,6 odstotka glasov in zasedla drugo mesto za stranko SDS.

Celotno objavo poslanke LMŠ Tine Heferle si lahko preberete tukaj:

Jernej Pikalo, Tanja Fajon
Novice Pikalo odstopil. O tem, ali mora oditi tudi Fajonova, pa pravi: To ni več moja stvar.

 

Ne spreglejte