SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Taborniki se bodo v Velenju pomerili v šaljivih igrah

1

termometer

Pred podružnično osnovno šolo Škale pri Velenju se bodo že dvanajsto letos zapored člani Zveze tabornikov Slovenije zbrali na tradicionalnem šaljivem tekmovanju.

Tekmovanje se imenuje Škalska liga, ka te bri ga. Na prireditvi pričakujejo okoli 300 udeležencev, ki se bodo pomerili v šaljivih igrah.

Letošnja tema je Cirkus Tekmovanje bo potekalo vso soboto, v dveh delih. Tekmovalci se bodo pomerili v šaljivih igrah na igrišču pred osnovno šolo in v orientaciji po bližnji in daljni okolici. Na progi jih bodo pričakali kontrolorji s še bolj zanimivimi in seveda šaljivimi nalogami.

Tema letošnjega tekmovanja bo obarvana še posebej zabavno in šaljivo, saj bo letošnja tema Cirkus. Tekmovalci bodo morali tako pokazati svoje spretnosti, malo akrobatike in tudi nekaj znanja.

Kot vsako leto bo tudi letošnje tekmovanje imelo humanitarno noto. Zbirali bodo namreč odpadni papir in zamaške za Društvo za pomoč trpečim in bolnim - Rdeči noski, ki prav tako svoj čas namenjajo otrokom, so v sporočilu za javnost zapisali velenjski taborniki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin