SiolNET. Novice Slovenija
1,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pred mejnimi prehodi že kolone, jutri proti morju še Avstrijci, Švicarji in Nizozemci

1,01

termometer

meja gruškovje
Že danes in tudi ob koncu tedna bo na mejnih prehodih proti morju spet gneča. (Foto: HAK, PIC)

Po napovedih prometnoinformacijskega centra lahko danes proti turističnim krajem pričakujemo povečano gostoto prometa že v dopoldanskih urah, popoldne pa bo ta verjetno še večja. V soboto bo na cestah še več pločevine, saj se v nekaterih državah začenjajo počitnice. 

Že okoli 7. ure je bila pred mejnim prehodom Gruškovje v smeri Hrvaške kolona vozil dolga dva kilometra in pol. Policija je sporočila, da je gostota prometa povečana, za izstop pa vozniki čakajo uro in pol.

Do dve uri so ob 10. uri zjutraj vozniki za vstop v državo že čakali na mejnem prehodu Dragonja. Približno pol ure potniki za izstop in vstop iz države čakajo tudi na mejnem prehodu Jelšane, na Obrežju za izstop približno eno uro. Na Starodu in Slovenski vasi je za izstop trenutna čakalna doba eno uro.

12 media, prvna pomoč Avtomoto Kako učinkovito ukrepati ob trčenju v poletni gneči?

Proti morju še Avstrijci, Švicarji in Nizozemci

V soboto se začnejo počitnice za del Avstrije, del Švice in na Nizozemskem. Gneča in zastoji bodo nastajali predvsem iz smeri Avstrije proti Hrvaški, napovedujejo na prometnoinformacijskem centru za državne ceste. V nedeljo se pripravimo na gnečo v obratni smeri, iz turističnih krajev proti urbanim središčem. 

Honda civic nesreča Avtomoto Nori prizor: ob trčenju je avtomobil prepolovilo kraja, avtomobil Novice Simulirala nesreče in izsiljevala denar, oškodovanci naj se javijo policiji Prva javna vožnja električnega Stadlerja Novice Novi "zapeljevalci" sprejeli prve potnike meja Avtomoto Prva julijska sobota: dolge kolone na mejah s Hrvaško

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin