SiolNET. Novice Slovenija
0,56

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policija: Sestri sta umrli zaradi zadušitve #video

0,56

termometer

Včeraj so policijo ob 8.15 obvestili, da v Srednjem Gasteraju gori stanovanjska hiša. Na kraj so takoj napotili policiste in gasilce, požar so pogasili. V požaru sta umrli sestri, stari 80 in 89 let. Obe so gasilci našli ležeči v različnih posteljah.

Že včeraj so mariborski kriminalisti želeli opraviti ogled kraja požara, vendar tega zaradi previsokih temperatur, ki so bile posledica  požara, niso mogli storiti. Ogled so prekinili in ga nadaljevali danes zjutraj.

požar Srednji Gasteraj Novice V požaru stanovanjske hiše umrli sestri #video #foto

Z ogledom kraja požara so kriminalisti tujo krivdo za požar izključili. Natančen vzrok bodo lahko ugotovili šele s kriminalistično-tehničnimi analizami, ki jih bodo opravili v Nacionalnem tehničnem laboratoriju, kamor so poslali zavarovane sledi.

Opravljeni sta bili tudi obdukciji obeh pokojnih, ki sta pokazali, da sta obe umrli zaradi zadušitve z ogljikovim monoksidom, telesnih poškodb pa na truplih ni bilo.

požar Foto: Samanta Gomboc

s Posel danes Miklavške pekarne po požaru dokončno zaprle svoja vrata Kalifornija, po Novice 14 tisoč gasilcev še vedno v boju s kalifornijskimi požari #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin