SiolNET. Novice Slovenija
1,34

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Policija preklicala iskanje dveh moških po napadu na Arsenovičev lokal

1,34

termometer

Razbito steklo Maribor
Foto: Matjaž Vertuš

Mariborski kriminalisti so preklicali iskanje moških, ki so ju na podlagi objave fotografij v medijih iskali v povezavi s poškodovanjem stekla gostinskega lokala v Gosposki ulici v Mariboru, ki je v lasti aktualnega župana Saše Arsenoviča. Več oseb je moška prepoznalo in policiji sporočilo, kdo sta. A preiskava primera še ni končana, so sporočili.

Na mariborski policijski upravi se vsem, ki so objavili njihov poziv javnosti, in tistim, ki so se nanj odzvali, zahvaljujejo. "Oboje dokazuje, da nam ni vseeno za našo varnost in da lahko s skupnimi močmi izločimo tiste, ki so prestopili mejo dovoljenega," so zapisali v današnjem sporočilu za javnost.

Kot so dodali, pa kriminalistična preiskava tega primera še zdaleč ni končana, zato več informacij o preiskavi v tem trenutku ne morejo posredovati.

Potem ko so neznanci konec marca s pirotehničnim sredstvom poškodovali steklo gostinskega lokala Rožmarin v Gosposki ulici v Mariboru, je namreč policija prejšnjo sredo javnosti posredovala fotografije dveh neznanih moških, ki ju je 28. marca ponoči posnela nadzorna kamera.

To sicer ni bil edini napad na Arsenovičevo lastnino. Še pred tem je nekdo z granitno kocko razbil steklo na njegovi Gostilni Maribor. Nekaj dni pozneje pa je mariborski župan naletel še na poškodovana vrtna vrata v svoji stanovanjski hiši v Mariboru. Po njegovem prepričanju so bili ti dogodki politično motivirani, a je dodal, da se ne bo pustil ustrahovati.

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • galvanizer28 / 27.05.2019. ob 14:20 +1 0

  Mislim da gre za stare račune .Po vsej verjetnost za plenilce občinskega proračuna in hočejo ustrahovati župana .Župan je po usmeritvi iz gospodarstva in ne pusti prisklednikov tu je pa vzrok

  +1 0
 • niagara1 / 27.05.2019. ob 13:10 +2 - 1

  Ljudje so danes vsega sposobni,tudi placati za kriminal,da se stem omogocijo ime in reklamo .

  +2 - 1
 • jbg / 27.05.2019. ob 13:00 +3 - 3

  Cegan se je sam napadel!!

  +3 - 3
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin