SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pismo šefom strank KUL o Golobu: Šok je bil tako velik, da je sistem razpadel #video

10

termometer

"Zavrtelo se je veliko imen. Golob je bil na koncu preliminarno izbran v ožji krog že zgodaj lansko spomlad. Takoj, ko je bilo jasno, da je projekt Vesel zaradi milijonskega honorarja Fife propadel, Čeferin pa je zavrnil ponujeno vlogo. Je pa Čeferin kasneje Milanu obljubil, da bo odločno podprl Goloba, potem ko je tudi njegova prva izbira v osebi Vesela odpadla," je v pismu Marjanu Šarcu, Alenki Bratušek, Luku Mescu in Tanji Fajon, ki je zaokrožilo, zapisal upokojenec Rudolf Horvat. Predsednike strank smo povprašali, ali so pismo prejeli in kako ga komentirajo. Odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

V stranki SD so nam potrdili, da so pismo prejeli. "Potrjujemo prejem omenjenega pisma. Socialni demokrati dnevno dobivamo veliko pisem in sporočil ljudi, ki jih javno ne komentiramo," so zapisali. 

Pismo si v celoti lahko preberete spodaj. 

Pismo KUL strankam | Foto: Pismo KUL strankam | Foto: Pismo KUL strankam | Foto: Pismo KUL strankam | Foto:

fajon golob Novice Novi obrazi starih strank, ki bi radi vodili državo, a niso plačevali računov Robert Golob Novice Robert Golob se je sestal s koalicijo KUL #video ljudje senca Novice Kdo so ljudje za Robertom Golobom #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin