Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 11. 2022,
20.43

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44

18

Natisni članek

policija pijani vozniki pešec nesreča nesreča

Četrtek, 17. 11. 2022, 20.43

1 leto, 5 mesecev

Pijan občinski svetnik zbil 66-letnega invalida, s kraja pa nato pobegnil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44

18

slovenska policija | Pešca naj bi, preden je ta obležal na tleh, voznik nekaj metrov celo peljal na pokrovu motorja. Šestinšestdesetletnemu moškemu so na pomoč priskočili okoliški prebivalci in poklicali reševalce. Moški se trenutno zdravi v novomeški bolnišnici, Polomljeni pa naj bi imel obe nogi, na operacijo še čaka. Poškodbe so zelo hude, pa so povedali svojci in prijatelji. | Foto STA

Pešca naj bi, preden je ta obležal na tleh, voznik nekaj metrov celo peljal na pokrovu motorja. Šestinšestdesetletnemu moškemu so na pomoč priskočili okoliški prebivalci in poklicali reševalce. Moški se trenutno zdravi v novomeški bolnišnici, Polomljeni pa naj bi imel obe nogi, na operacijo še čaka. Poškodbe so zelo hude, pa so povedali svojci in prijatelji.

Foto: STA

V občini Mokronog - Trebelno je občinski svetnik zbil 66-letnega invalida, nato pa pobegnil s kraja nesreče. Ponesrečencu so po nesreči pomagali sokrajani, zdaj pa se zdravi v novomeški bolnišnici. Poškodbe, ki jih je utrpel, bodo verjetno trajne. Storilec, ki se na prihajajočih volitvah znova poteguje za položaj svetnika, dogodek obžaluje in moškemu želi hitro okrevanje, poroča 24ur. Ni pa še razkril, ali bo tudi umaknil svojo kandidaturo.

Župan občine je že povedal, da upa, da ga bodo s položaja v nedeljo odstranili volivci sami.

Nesreča se je zgodila preteklo soboto, občinski svetnik Borut Knez pa je vozilo vozil pijan ravno v času, ko se je ob robu ceste sprehajal njegov 66-letni sokrajan.

Novice Zaznamujemo svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč #video

Pešec nosil brezrokavnik in se sprehajal ob cesti

"Lahko poudarim, da se je ponesrečenec sprehajal z berglami, zaradi boljše vidljivosti pa je nosil brezrokavnik. V isti smeri je pripeljal voznik osebnega vozila, trčil v pešca, potem pa, ne da bi mu pomagal, s kraja odpeljal," je nesrečo orisal vodja oddelka za cestni promet na PU Novo mesto Željko Zrilič.

Poškodovani se zdravi v bolnišnici, ima hujše poškodbe

Pešca naj bi, preden je ta obležal na tleh, voznik nekaj metrov celo peljal na pokrovu motorja. Šestinšestdesetletnemu moškemu so na pomoč priskočili okoliški prebivalci in poklicali reševalce. Moški se trenutno zdravi v novomeški bolnišnici, polomljeni pa naj bi imel obe nogi, na operacijo še čaka. Poškodbe so zelo hude, pa so povedali svojci in prijatelji.

Policija je zoper 32-letnika že podala kazensko ovadbo. V njej mu očitajo dve kaznivi dejanji, za vsako je predvidena zaporna kazen do pet let.

slovenska policija
Novice Na Goriškem umrl voznik avtomobila
nesreča
Novice Nenavadna nesreča v Trzinu: avto pristal na drugem avtu
Ne spreglejte