SiolNET. Novice Slovenija
1,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ovadba voznika šolskega avtobusa, ki naj bi spolno napadel mladoletnico, ovržena

1,09

termometer

Voznik šolskega avtobusa | Fotografija je simbolična. | Foto: Shutterstock
Fotografija je simbolična. Foto: Shutterstock

Koprsko tožilstvo je zavrglo kazensko ovadbo zoper 67-letnega voznika šolskega avtobusa, ki so jo kriminalisti spisali zaradi utemeljenega suma storitve treh kaznivih dejanj spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, poročajo Primorske novice. Tožilstvo namreč po poročanju časnika v njegovem vedenju ni našlo znakov kaznivih dejanj.

Dogajanje sicer sega v začetek februarja, ko je nekaj staršev vodstvu osnovne šole na območju Škofij prijavilo domnevno neprimerno vodenje voznika šolskega avtobusa. Takratna ravnateljica šole je o dogajanju obvestila policijo, ki je na podlagi prijave začela preiskavo.

Voznika so umaknili z delovnega mesta

Iz prevozniškega podjetja so po pisanju Primorskih novic že takrat opozarjali, da so prijave lažne, voznika pa so umaknili z delovnega mesta.

Kriminalisti so po opravljeni preiskavi na tožilstvo poslali kazensko ovadbo, ki jo je to zavrglo. Po neuradnih informacijah časnika bi lahko v opisanem primeru sicer šlo kvečjemu za kršitev zakona o javnem redu in miru.

Rammstein Trendi Pevec skupine Rammstein zanika obtožbe o spolnih napadih Lisice. Aretacija. Novice Dve leti zapora. Tajne podatke na tožilstvu je izdajala tudi Kavaškemu klanu. Vladimir Vodušek Novice Voduška pravnomočno oprostili: višje sodišče ni pritrdilo navedbam tožilstva
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin