SiolNET. Novice Slovenija
5,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Osemnajst- in dvajsetletnik brez izpita ukradla avtobus, se zaletavala in vozila po dvorišču osnovne šole #foto

5,70

termometer

bus kraja 3
Oba osumljenca sta z nespametnim dejanjem na drogu javne razsvetljave, prometni signalizaciji ter na ograji Osnovne šole Radlje ob Dravi povzročila večjo materialno škodo. Na avtobusu pa je po nestrokovni oceni nastala materialna škoda za okrog 25 tisoč evrov. Fotografija je simbolična. Foto: PU Celje

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so v preteklem tednu obravnavali neobičajno dejanje – odvzem avtobusa. Kaznivega dejanja sta osumljena dva domačina, stara osemnajst in dvajset let. Na avtobusu je po nestrokovni oceni nastalo škode za okrog 25 tisoč evrov.

Mladeniča sta v nedeljo, 6. junija 2021, okoli polnoči izpred objekta v Radljah ob Dravi, kjer imajo avtobusni prevozniki parkirane avtobuse, odprla vrata enega izmed avtobusov in ga spravila v pogon, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Večkrat trčila, šla še v osnovno šolo, na koncu obtičala v travi  

Z vožnjo avtobusa je začel osemnajstletnik, ki je po nekaj metrih vožnje trčil v drog javne razsvetljave. Vožnjo je nato nadaljeval dvajsetletnik, ki je zapeljal čez drog javne razsvetljave in trčil v prometni znak. 

bus kraja Foto: PU Celje Z vožnjo je nadaljeval proti peš poti v smeri igrišča Osnovne šole Radlje ob Dravi, kjer je trčil še v kovinsko ograjo in jo poškodoval.  Tudi po tem trčenju se z avtobusom nista ustavila, ampak sta z vožnjo nadaljevala po igrišču Osnovne šole Radlje ob Dravi, vse dokler se avtobus ni zagozdil na travnati površini.

bus kraja 2 Foto: PU Celje

Radeljski policisti bodo oba kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja odvzem motornega vozila. Prav tako bodo zoper oba uvedli prekrškovni postopek, saj sta oba avtobus vozila brez veljavnih vozniških dovoljenj  D-kategorije, pri tem pa povzročila prometno nesrečo z materialno škodo.

labod Novice Še en labodji par ostal brez naraščaja: kam je izginilo sedem mladičev? Vlomilec. Novice Ukradel ''žabo'', a jo je med begom izgubil Golobja pošta 2 Novice Ukradli golobe, vredne več tisoč evrov Pri bolnišnici Bellevue v New Yorku so postavili prvo zasilno mrtvašnico, ker je redna že polna. Novice Uslužbenca mrtvašnice mrtvim kradla bančne in kreditne kartice Policijski trak Novice Opiti voznik povzročil nesrečo in pobegnil s kraja dogodka

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin