Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 8. 2015,
9.07

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

advertorial management menedžment fakulteta vpis kariera študij

Sobota, 29. 8. 2015, 9.07

2 meseca

Obiskali smo Fakulteto za management v Kopru (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Fakulteta za management v Kopru se uvršča v krog najboljši poslovnih šol in ponuja študijske programe na vseh treh stopnjah izobraževanja. Naš vtis? Odlična naložba v prihodnost!

Fakulteta za management v Kopru je bila ustanovljena leta 1995 kot Visoka šola za management v Kopru in letos praznuje 20-letnico obstoja. Izobražuje in raziskuje na področjih družboslovnih in poslovno-upravnih ved s poudarkom na menedžmentu, ki interdisciplinarno povezuje ekonomske, poslovne, pravne, organizacijske in vedenjske vede.

Zakaj izbrati Fakulteto za management v Kopru?

Fakulteto odlikujejo:

- široka zastopanost področij in programov za izobraževanje, - fleksibilnost (kombinacija klasičnega študija in e-študija), - regionalna zastopanost (redni študij v Kopru, Celju in Škofji Loki), - individualen pristop k študiju, - ugledni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami v praksi, - predavanja strokovnjakov iz gospodarstva, - strokovna praksa za pridobitev praktičnih znanj, - delo v manjših skupinah in projektno delo, - izvedba letnika v kvartalih (vzporedno dva izpita, nato izpit), - odlična mednarodna vpetost, izmenjave v tujini.

Študente povezujejo s podjetji in poudarjajo praktična znanja

Študij na Fakulteti za management je močno povezan in prepleten s poslovno prakso, kar študentom omogoča, da že med študijem navežejo stike s poslovnim svetom in potencialnimi zaposlovalci.

Razvili so tudi program sodelovanja s podjetji, tako da študenti dobijo nekatera praktična znanja že med študijem, s čimer jim olajšajo vstop na trg dela.

Prav tako imajo vzpostavljen kakovosten tutorski sistem, ki vključuje študente in učitelje. Tako študenti kot tudi učitelji pomagajo študentom novincem, tujim študentom in študentom s posebnimi potrebami.

Kakšna znanja pridobite s študijem na koprski Fakulteti za management?

Z diplomo Fakultete za management v Kopru imate izjemno veliko možnosti za oblikovanje uspešne kariere.

Kje se lahko zaposlite?

Lahko se zaposlite v trgovskem podjetju, na banki, v državni upravi, v podjetju za finančno in poslovno svetovanje, v zavarovalnici, v borznoposredniški družbi, v oglaševalski agenciji, v neprofitni organizaciji … ali najdete izziv v lastni podjetniški karieri.

Svojo kariero lahko oblikujete kot komercialist, analitik, vodja oddelka, bančnik, strokovni sodelavec v javni upravi, prokurist, tržnik, računovodja, zavarovalni posrednik, strokovnjak na področju marketinga ali kadrovskega menedžmenta, vodja projektov, vodja trgovine, davčni svetovalec, revizor, direktor poslovne enote ali podjetja …

Študij nadaljujte na magistrskem in doktorskem študiju

Na Fakulteti za management v Kopru izvajajo študij na vseh treh stopnjah, tako da se po končani diplomi lahko odločite tudi za nadaljevanje študija na magistrskem in doktorskem programu.

Študijski programi na drugi stopnji:

- Management, - Ekonomija in finance, - Management trajnostnega razvoja, - Pravo za management, - Politologija.

Znanja nadgradite na tretji stopnji:

Tisti, ki želijo specifično znanje še nadgraditi, se lahko odločijo za doktroski študij, ki je izrazito raziskovalno naravnan. Svoje raziskovalno delovanje na fakulteti širijo tako, da podiplomske študente vključujejo v tekoče projekte, s čimer pridobivajo dragocena znanja in izkušnje. Prav tako izobražujejo in zaposlujejo mlade raziskovalce, v katerih vidijo raziskovalni potencial fakultete v prihodnje.

Fakulteta zagotavlja mentorje z naslednjih področij: menedžment, ekonomija, poslovne vede, pravo.

Ne spreglejte