SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nika Kovač: Odločila sem se, da se za nekaj časa umaknem

10

termometer

Ustanovna seja strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora pri predsedniku vlade. Sovražni govor. Nika Kovač, Robert Golob. |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Direktorica Inštituta 8. marec in vodja strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora Nika Kovač je sporočila, da se za nekaj časa umika. 

Nika Kovač je na profilu Inštituta 8. marec na Facebooku sporočila, da bo stopila korak nazaj. Kot je zapisala, je ugotovila, da je nujno, da upočasni tempo, posvetila se bo pisanju doktorata. 

"Še vedno bom vodila inštitut, še vedno bom opravljala obveznosti v sklopu strateškega sveta, še vedno bom tudi javno zagovarjala naše kampanje, ko bo to potrebno. Se bom pa za nekaj časa umaknila z družabnih omrežij, uporabljala samo zasebni telefon in bila dosegljiva na emailu inštituta. Ne bom dajala osebnih intervjujev, govorila bom samo o tekočih vsebinah in kampanjah inštituta," je zapisala Kovačeva. Kot je še sporočila, se bo posvetila pisanju doktorata.

Ustanovna seja strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora pri predsedniku vlade. Sovražni govor. Nika Kovač, Robert Golob. Novice Nika Kovač: To bomo delali v strateškem svetu #video Nika Kovač Novice Nika Kovač o Golobovi ponudbi: Zdi se mi lepa gesta #video Referendum o vladi, RTVju in oskrbi. Nika Kovač. Novice Nov napad na Niko Kovač: "Naenkrat vstane in se zažene proti meni"
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin