Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 5. 2011,
7.06

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
žerjav

Natisni članek

Ponedeljek, 16. 5. 2011, 7.06

5 let, 3 mesece

"Ne ocenjuje se pesmi, ampak se izboljšuje medsosedske odnose"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Za nami je še en izbor pesmi Evrovizije, tudi tokrat pa ni manjkalo medsosedskega podeljevanja točk.

pohorc (14. 5. 2011 23:18:16) SRAMOTA! Sramota za Evrovizijo,v kaj se je to tekmovanje izrodilo.To ni več evrovizija ampak fe stifal angleških pesmi.Če nismo vsi jeziki enakopravni,potem tekmovanja naj ne bo več.Če pa smo,potem bi vsaka država morala nastopiti izključno le v jeziku,ki je v tej državi tudi uradni jezik.Tako pa poslušaš samo angleščino,s čimer se dokazuje,da smo ostali evropski narodi totalno podrejeni angleščini.SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA!In majhen narod,kot smo mi,takoj pokažemo svojo podrejenost! SRAMOTA!

Rambo013 (14. 5. 2011 23:44:37) 5 minut gledam glasovanje, pa vidim da tudi občinstvo je istega mnenja (z žvižgi) kot jaz. Makedonci Srbom, Slovencem in Bosni najvišje pike, skandinavci skandinavcem, itn.... Res se tega ne da preprečit ampak s tem je ves smisel podrt in to tekmovanje je žal dobesedno brezveze, saj se ne ocenjuje pesmi in nastopov ampak se izboljšuje medsosedske odnose....katastrofa....

anarhist Boni (15. 5. 2011 07:26:59) Dragi tovariš Tito, lahko si miren, "čuvamo bratstvo i jedinstvo naših naroda", včerajšnje glasovanje za pesem evrovizije je še enkrat potrdilo neuničljivost tvoje vizije bratstva in enotnosti jugoslovanskih narodov.

Predsednik SLS Radovan Žerjav bi vzpostavil nestrankarski Svet za Slovenijo 2020, tako imenovano skupino modrih, v kateri bi po besedah Žerjava ljudje z visokim ugledom in moralno avtoriteto pomagali popeljati slovensko državo in družbo iz trenutne krize.

HMUROVEC (14. 5. 2011 13:47:21) Še en populist strašno pameten ko tako pridiga ko je bil pa sam na položaju ni bilo od njega nič.Je povsem enakovreden Kahli ali komur koli drugemu iz te ža vsaj 100 x prežvečene elite gobcačev.Dokler Slovenija ne bo dobila vodilnih ljudi iz vrst tistih, ki so nekaj konkretnega naredili iz nič z lastnimi rokami nam bodo taki tipi z ritmi prilepljenimi na fotelje še naprej kradli in laži zavijali v raznobarvne papirčke.Sit sem goflanja in nakladanja drugega pa ta sorta ni nikoli znala paraziti.

slov1ec (15. 5. 2011 08:22:57) Vsi zgoraj napisani prepiri so totalno brezvezni. Bližajo se volitve - redne ali predčasne - volilci bodo izbirali in izbrali. Vsak se bo v svoji volilni kabini odločal sam in LJUDSTVO IMA VEDNO PRAV, zatrjujejo vsi politiki. Torej počakajmo odločimo !

draganski (14. 5. 2011 16:55:33) To ni še en populist, kot je nekdo pred mano zapisal, ampak še en humorist. Niti Verne ne bi s svojo znanstveno fantastiko potegnil Slovenije iz gnoja v katerega vse bolj tone, kaj šele skupina "modrih", ki bi seveda svoje delo opravljala po vsej verjetnosti zastonj. Še ena skupina javnih uslužbencev, ki jih je tako že obilica bi se pasla po pašniku davkoplačevalcev in tam požrla najlepšo travo, raja davkoplačevalska pa mora miti zadovoljna s kamenjem. Ko bi ga vsaj uporabila.

Ne spreglejte