SiolNET. Novice Slovenija
1,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najpopolnejši pregled slovenskih telefonskih številk

1,30

termometer

Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2016 na DVD. Na njem je več kot 800 tisoč telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb.

 

Telefonski imenik Slovenije pomlad 2016 na DVD-ju vam obenem ponuja preprosto orodje za izdelavo potnih nalogov, program za obdelavo podatkov ter servis za vsakomesečno posodobitev baze podatkov.

Naročiti ga je mogoče prek spletnih strani interaktivnega telefonskega imenika Slovenije (www.itis.si ali na brezplačni telefonski številki 080 30 00), uporabnikom pa so na voljo tri različice.

Enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik. Mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih. Večlicenčna pa je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD namestiti na več različnih računalnikov, ki pa med seboj niso povezani v lokalno mrežo, so sporočili iz družbe TSmedia, ki je med drugim tudi izdajatelj medija Siol.net in ki ima skupaj s preostalimi svojimi spletnimi izdajami, kot sta vstopna točka v slovenski internet najdi.si in poslovni imenik bizi.si, največji doseg med slovenskimi bralci.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin