SiolNET. Novice Slovenija
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Minister in ravnateljica: Starši naj bodo otrokom v prometu dober zgled

0,08

termometer

Minister Vrtovec
Začelo se je novo šolsko leto, zato je treba še posebej paziti na najranljivejše udeležence v prometu. (Na sliki: minister Jernej Vrtovec) Foto: STA

Na prvi šolski dan je nekaj otrok v šolo simbolično pospremil tudi minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec. Skupaj z ravnateljico domžalske OŠ Venclja Perka Petro Korošec je spomnil, da se v šole in tudi v promet vračajo otroci. Ti so med najbolj ranljivimi udeleženci v prometu, zato naj bodo odrasli nanje posebej pozorni in naj bodo dober zgled.

S prvim septembrom se začenja tudi novo osnovnošolsko in srednješolsko leto. Zato je pomembno, da se otrokom, ki jih bo na pločnikih in cestah te dni več kot običajno, prilagodijo tudi vozniki. Minister za izobraževanje Jernej Vrtovec je poudaril in spomnil, da so otroci najranljivejši udeleženci v prometu in da je treba posebno pozornost nameniti vsem šolarjem.

Adrijana Leskovšek Novice Začetek šole: pustite jim svobodo, otroci imajo dovolj svojih skrbi Vrtec Novice Dobra novica za starše: za te družine brezplačen vrtec košarka Trendi Kako izbrati ustrezno izvenšolsko dejavnost za svojega otroka?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin