SiolNET. Novice Slovenija
9,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policija prikriva, Kordiš priznal nesrečo

9,84

termometer

Miha Kordiš | Je Miha Kordiš povzročil prometno nesrečo?  | Foto: STA
Je Miha Kordiš povzročil prometno nesrečo? Foto: STA

Poslanec Levice Miha Kordiš naj bi v četrtek, 8. septembra, v popoldanskih urah v okolici Škofje Loke povzročil prometno nesrečo, poroča Požareport.si. S svojim vozilom naj bi se voznici, ki je vozila pred njim, zaletel v zadnji del avtomobila. Policija nam na vprašanje, ali je Kordiš res povzročil nesrečo, kljub pravici javnosti do obveščenosti in kljub temu, da je Kordiš javna oseba, ni odgovorila. Medtem se je Kordiš oglasil na Facebooku in zapisal, da je bil udeležen v nesreči.

"Na vprašanja o konkretnih fizičnih osebah ne moremo dati odgovora. So pa škofjeloški policisti prejšnji četrtek obravnavali dve prijavi prometnih nesreč z materialno škodo. V eni je voznik v Poljanski dolini trčil v divjad, v drugi, ki se je zgodila v Škofji Loki, pa je voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil pred seboj. Za to drugo nesrečo je bil proti povzročitelju uveden prekrškovni postopek z izdajo plačilnega naloga. Gre za prekršek. Nihče od udeležencev ni bil pod vplivom alkohola in pri nobenem ni obstajal sum vožnje pod vplivom prepovedanih drog," nam je sporočila policija.

Ali drži, da je prometno nesrečo v Škofji Loki povzročil poslanec Levice Miha Kordiš, preverjamo tudi pri stranki Levica. Odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo. 

Se je pa medtem na Facebooku oglasil Kordiš. Njegov zapis si lahko preberete spodaj.

⛈ V desnem tisku berem o prometni nesreči, v kateri sem se znašel. Počasna kolona, drseča mokra cesta in smo šli v...

Objavil/a Miha Kordiš dne Petek, 16. september 2022
Prometna nesreča Novice Huda prometna nesreča: umrla peška in motorist Thumb Avtomoto Neverjetno: čez glavo mu je zapeljal avtobus in to ga je rešilo #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin