SiolNET. Novice Slovenija
1,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lidl bo prodajalcem povišal plače za 100 evrov

1,03

termometer

Lidl
Prvo višje izplačilo bodo prodajalke in prodajalci prejeli v aprilu za marec. Foto: STA

Lidl Slovenija bo z marcem dvignil plače prodajalk in prodajalcev. Bruto plača se jim bo, ne glede na to, ali so zaposleni za krajši ali polni delovni čas, povišala za 100 evrov na mesec, so sporočili iz podjetja.

V Lidlu Slovenija so prepričani, da se je njihova prodajna ekipa v minulem letu "izkazala z izjemno prizadevnostjo in pripadnostjo svojemu podjetju". "S to odločitvijo želimo še najprej krepiti vlogo enega najboljših zaposlovalcev v državi in ohranjati nadpovprečno raven nagrajevanja svojih sodelavcev v trgovinski panogi," je ob novici zapisal izvršni direktor prodaje Tomaž Kus.

Lidl Posel danes Lidl na Hrvaškem dviga plače. Kaj si lahko obetajo delavci v Sloveniji?

Prvo višje izplačilo bodo prodajalke in prodajalci prejeli v aprilu za marec.

Kot so še navedli v Lidlu Slovenija, bo prodajalec v prvem letu zaposlitve v Lidlu Slovenija za 30-urni delovnik tedensko prejemal 940 evrov osnovne bruto plače na mesec, za 40-urni delovnik tedensko bo ta znašala 1220 evrov bruto. Do šestega leta zaposlitve se zneska dvigneta na 1080 evrov oz. 1410 evrov bruto.

Lidl vrečke Trendi S 1. junijem se Lidl Slovenija poslavlja od plastičnih nakupovalnih vrečk Lidl, Lidl Slovenija Digisvet Slovenski Lidl opozarja na goljufijo, v ozadju stari znanci iz Avstrije

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 274
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin